Цена: 29.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT399
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Extreme Omega

Extreme Omega съдържа в себе си омега-3 мастни киселини, които са под формата на рибено масло. Отделно този продукт съчетава в себе си ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселина. Те също спадат към групата на мастните киселини. Самото рибено масло в Extreme Omega е с изключително високо качество. Формулата на продукта е способна да Ви предостави редица ползи за Вашето здраве.

Към тях спада подкрепата, която Extreme Omega е способен да укаже за Вашето сърце, в частност за сърдечно-съдовата Ви система. Освен това активните съставки на продукта го правят подходящ за стимулиране на Вашите стави. Extreme Omega е в състояние да подпомогне и познавателните Ви функции, като това се осъществява посредством влиянието на неговата формула над мозъка Ви.

Първата съставка в Extreme Omega е способна да предотврати редица разболявания. Рибеното масло в този продукт е известно с възможността си да регулира холестерола Ви, като главно това означава да се редуцират нивата на лошия такъв в тялото Ви. По този начин Extreme Omega би могъл да подкрепи Вашите кръвоносни съдове, тъй като вероятността за образуване на плаки по техните стени следва да е снижена до минимум.

Освен това рибеното масло позволява на продукта да е ефективен против кръвни съсиреци. Чрез подкрепата на Extreme Omega за Вашите кръвоносни съдове Вие бихте могли да намалите риска от редица сърдечно-съдови болести, като например инфаркт или инсулт. Това е важно за Вашето здраве. Не на последно място рибеното масло в Extreme Omega е подходящо за усилване на Вашата концентрация. Някои учени считат, че тази съставка би могла да действа и антиканцерогенно. Също така тя може да е от полза и при преодоляване на депресии и друг вид разстройства.

Extreme Omega разчита на останалите две мастни киселини във формулата си, за да може да подкрепи функционирането на централната Ви нервна система и най-вече мозъка Ви. Това действие се състои в предпазване на обвивката не нервните Ви клетки, която е известна още като миелин. Освен това първата от тези мастни киселини е способна да неутрализира триглицеридите във Вашата кръв и съответно да подобри нейната циркулация.

Втората от тях, а именно докозахексаеновата киселина, дава възможност на Extreme Omega да стимулира мозъка Ви, защото тя се явява с голямо процентно съдържание в него. Майките могат да се възползват от тази съставка на продукта, за да увеличат полезните свойства на кърмата си. Това е важно за постигане на нормално развитие на мозъка на бебето. Освен всички възможни ползи Extreme Omega е и с чудесен лимонов вкус.

NAT399

Начин на употреба: 1 капсула два пъти дневно

 

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър