Цена: 55.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT400
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Feel Anew

Feel Anew е хранителна добавка, която може да подпомогне Вашите стави и сухожилия по един естествен начин. Нейната формула е предназначена и за подкрепа на мускулите Ви. Тя е съставена посредством комбинацията от глюкозамин и хондроитин в една специална патентована съставка, наречена Nexrutine. Тя представлява екстракт от Phellodendron amurense. Според учените това дърво би могло да подпомогне лечението на артрит.

Физическото натоварване може да причини сериозни мускулни болки. Формулата на Feel Anew би могла да Ви помогне посредством облекчаването им. Самият продукт е проектиран така, че благодарение на приема му Вие следва да подтиснете по естествен път активното действие на ензима СОХ-2. Именно той е свързан с усещането за болки и възпалителни процеси.

Действието на Feel Anew е достатъчно силно, за да действа и на клетъчно ниво. Така въпросният ензим може да бъде инхибиран дори и във Вашите клетки и така Ви помага при облекчаване на болките още по-ефективно. Неговата формула е подходяща за всички хора, които водят активен начин на живот. Спортистите могат да се възползват от този продукт, за да облекчат различните болки, вследствие на тежка тренировъчна дейност.

Feel Anew използва глюкозамина в него, за да подпомогне изграждането на Вашите хрущяли и същевременно да ги предпази. Проведените изследвания показват, че това вещество може да уплътни ставните Ви връзки. Наличието му в тялото Ви намалява с нарастване на Вашата възраст. Feel Anew е способен да го възстанови и така да укаже подкрепа за ставите Ви. По този начин бихте могли да избегнете подувания, болки, скованост и други неприятни последици.

Хондроитинът във Feel Anew е полезен за Вашата съединителна тъкан. Благодарение на това вещество Вие можете да избегнете нахлуването на хранителни вещества и най-вече вода във Вашите сухожилия и стави, особено когато те са възпалени. Но то може да пропусне определени полезни вещества и така да подпомогне кръвоснабдяването на съединителната Ви тъкан и същевременно да Ви асистира при заздравяването на болни стави и сухожилия.

В случай на счупена кост Feel Anew би могъл да ускори нейното зарастване. Според някои учени този продукт може да е от полза и при остеоартрит. Също така при определени обстоятелства този артикул е в състояние да Ви е от полза при редуцирането на риска от инфаркт и атеросклероза.

NAT400

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки два пъти на ден с храна.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър