Цена: 24.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Fish Oil + Vitamin D3 90 дражета
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Здраве за тялото с Natrol Fish Oil + Vitamin D3

Освен способността да засили Вашата имунна система, Fish Oil + Vitamin D3 е в състояние и да се погрижи за сърдечно-съдовата Ви такава. Това се постига посредством рибеното масло. Изследванията са категорични, че тази съставка е способна по естествен начин да намали нивата на лошия холестерол в организма Ви. Това е свързано с редуциране на риска от образуване на плаки и кръвни съсиреци във Вашите кръвоносни съдове.

Така Fish Oil + Vitamin D3 действа за подпомагане на Вашето сърце. Тоест рибеното масло има за цел да намали риска от различни сърдечно-съдови болести. Към тях спадат инфаркта и инсулта. Fish Oil + Vitamin D3 използва първата си съставка и за да получи възможността да подсили Вашите стави. Главно това се случва при състояние на артрит и възпалението им. Чрез употребата на този продукт Вие бихте могли да намалите болките в ставите Ви, както и усещането за скованост.

Има налични основания да се твърди, че рибеното масло във Fish Oil + Vitamin D3 би могло да притежава способност да се бори с определени ракови заболявания. От друга страна това вещество е възможно да Ви укаже съдействие в случай на депресия или други подобни състояния. Самото рибено масло комбинира в себе си ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселини. Те спадат към групата на мастните киселини и посредством тях Вие можете да получите допълнителни ползи.

Първата от тях може да стимулира централната Ви нервна система и най-вече мозъчната Ви дейност. Освен това тя осигурява на Fish Oil + Vitamin D3 възможността да предпази обвивката на Вашите клетки и същевременно да неутрализира свободните триглицериди в кръвта Ви. Втората от тях е важна за сивото вещество на Вашия мозък, както и за неговото мастно съдържание. Твърди се, че благодарение на нея Fish Oil + Vitamin D3 може да помогне на жените да подхранят по-добре новородените им деца, посредством по-качествена кърма. Така се цели увеличаване на умствените способности на бебетата.

Витамин D3 дава възможност на Fish Oil + Vitamin D3 да Ви помогне да регулирате обмяната на калций и фосфор в тялото Ви. Имунната Ви защита следва да бъде подсилена именно, благодарение на наличието на този витамин във формулата на продукта. Чрез него Fish Oil + Vitamin D3 е в състояние да регулира и кръвната Ви захар, както и да подсили зъбите, костите и мускулите Ви.

Начин на употреба: 1 капсула веднъж дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър