Цена: 42.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT405
Наличност: В наличност
Разфасовка: 200 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol GarliPure

GarliPure е продукт, който би могъл да укаже едно изключително благоприятно въздействие над Вашето здравословно състояние. Неговата основна съставка е чесън в стандартизиран вид. За по-голяма ефективност тя е обогатена със специалния GarlicActives, благодарение на който тялото Ви следва да бъде снабдено с равномерно и балансирано наличие от всички полезни съставки на това растение.

GarliPure е преминал редица тестове и изследвания. Резултатите от тях посочват, че наличието на GarlicActives е напълно достатъчно, за да можете да получите максимално най-доброто от свойствата на чесъна. Сред съдържанието на GarliPure е алицинът. Това е една от най-активните съставки на чесъна. За нея се твърди, че е и сред основните му такива.

Посредством нея растението придобива своя характерен аромат, съпроводен с лютия му вкус. Термичната обработка предизвиква разпадането на алицина и така вкусовите качества на самия чесън намаляват драстично. По този начин GarliPure е снабден с това вещество в своята мощна формула. Чрез нея продуктът е способен да Ви осигури едно силно антиоксидантно действие.

Това означава, че GarliPure следва да се бори с вредата от свободните радикали в тялото Ви. Последните са остатъци от протичането на различни процеси, които са с характер на отпадъци. При наличие на определени обстоятелства са способни да причинят нездравословни ефекти за човешкия организъм. Според някои учени радикалите са в състояние да предизвикат и рак.

Алицинът в GarliPure е способен и да Ви осигури антибактериално действие. Това вещество може да навлезе във Вашата кръв и така да спомогне за дезинфекцията на белите Ви дробове, както и на Вашите вътрешни телесни органи. Подобен ефект може да се осъществи и над Вашата кожа. Посредством това вещество GarliPure би могъл да Ви предпази от редица болести.

Този артикул е снабден и с алиин. GarliPure разчита на това органично съединение, за да произведе самия алицин, чиито ползи бяха разгледани по-горе. Важно е да се знае, че процесът на производство на GarliPure е изцяло под контрол. Следи се всичко от посяването на самия чесън до получаването на продукта в готов вид. Тестовете над него се правят непрекъснато по време на обработката му. Всичко това се прави с цел, за да можете да получите максимално най-правилния баланс между неговите активни съставки.

Начин на употреба: 2 капсули по 2 пъти на ден, желателно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър