Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT406
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba е съвременен артикул, който би могъл да Ви помогне да подобрите Вашата памет и бдителност. Основната съставка на този продукт е гинко билоба. Тя е под стандартизирана форма на екстракт. Посредством наличието ѝ във формулата му Ginkgo Biloba е способен да Ви предостави всички нейни активни съставки на високо потентно ниво.

Този продукт би могъл да оптимизира циркулацията на Вашия кръвен поток и така да подобри Вашата мисловна дейност. Ginkgo Biloba е напълно безопасен за прием от всички потребители, които са в добро здравословно състояние. Посредством този продукт Вие можете да поддържате в норма Вашето периферно кръвообращение. Тоест Вашите крайници и мозък следва да бъдат снабдени с достатъчно количество кръв.

Паметта може да отслабне с времето. Ginkgo Biloba е способен да Ви помогне да намалите риска от това. Тази възможност се крие в силата на гинко билобата, която следва да оптимизира мисловната Ви дейност.  Това от своя страна води и до повишена концентрация. Не е за пропускане и способността на продукта да Ви укаже антиоксидантна подкрепа.

Тя се състои в борба със свободните радикали във Вашето тяло. Така вредата, която те могат да причинят, особено при наличие на хронично заболяване, може да бъде сведена до абсолютния минимум. Ginkgo Biloba би могла да подпомогне и работата на Вашето сърце и мозък. Според някои учени тази билка е в състояние да стимулира и зрението Ви.

Помогнете си посредством този продукт. Силата на Ginkgo Biloba би могла да подпомогне оросяването на Вашите крайници и така да избегнете студените ръце и крака. Същевременно ежедневието ни подлага на голям брой информация, която е трудно да се запомни. Ginkgo Biloba е в състояние да подкрепи паметта Ви.

Начин на употреба: 2 капсули веднъж дневно, заедно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър