Цена: 22.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT411
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Green Tea

Green Tea е продукт, който използва силата на зеления чай. Това е неговата основна съставка. Посредством този продукт Вие можете да подобрите Вашето цялостно здравословно състояние. Освен това Green Tea е способен да Ви асистира за постигане на по-добър тонус. Това растение се използва от източните народи от векове. Неговото предназначение в този вид медицина е било за лечение на различни болести.

В днешно време зеленият чай е преминал през редица изследвания, които наистина потвърждават неговите способности да подпомогне човешкото здраве. Учените са убедени, че наличието на полифеноли в него може да бъде напълно достатъчно, за да поддържа Вашето здраве в добро състояние. Самата съставка в Green Tea е обработена коректно, за да получите по-голяма ефективност от приема му.

Самите полифеноли представляват важни субстанции със 100% естествен произход. Така тези натурални вещества могат да Ви предоставят редица ползи и предимства, когато са в концентриран вид. Точно такава е формулата на Green Tea, която е пригодена за по-удобен прием и може да стимулира енергийните Ви процеси, като по този начин организма Ви получава повече енергия за дейността на неговите системи.

Green Tea е способен да подкрепи стремежа Ви за по-елегантна и стегната фигура. Това се дължи на свойството на зеления чай в него да гори мазнини по естествен начин. Така на практика тялото Ви може да изгуби излишните килограми. Разбира се това е възможно да стане, когато приема на Green Tea е съчетан с подходяща тренировъчна програма.

Активните съставки на продукта могат да подкрепят цялостното Ви здраве. Ускоряването на метаболизма предотвратява натрупване на мазнини и във Вашите кръвоносни съдове и така можете да избегнете запушването им. От това следва да получите подкрепа за сърдечно-съдовата Ви система и най-вече за Вашето сърце. Green Tea е не само мощен енергетик. Този продукт притежава и антиоксидантни свойства за борба със свободните радикали и неутрализация на вредата им.

Green Tea би могъл да подкрепи и Вашата нервна система. Това се осъществява посредством защитата ѝ от различни вреди. Този артикул може и да предпази клетките Ви от стареене, в частност клетъчните Ви мембрани. Всяка капсула от този артикул Ви предоставя 9% епигалокатехин галат и кофеин в размер равен на почти 1/3 от стандартната чаша кафе.

Начин на употреба: 1 капсула веднъж дневно, заедно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър