Цена: 21.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT415
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol High Caffeine

High Caffeine съдържа в себе си кофеин. Тази съставка е известна със способността си да Ви поддържа бодри и жизнени. Среща се в много напитки, но най-вече е позната от кафето. Надали има човек,който рано сутрин не обича да изпие една гореща чаша от него. High Caffeine обаче е способен да Ви предостави много повече от едно обикновено кафе.

Това се дължи на свойствата на самия кофеин. През годините тази съставка е била тествана и анализирана многократно. Нейните ползи за човешкия организъм са неоспорими, но учените същевременно са открили и негативни нейни черти. Самият кофеин, когато е приготвен на кафе може да вкара в тялото Ви над 100 химикали. Учените считат, че повечето от тях могат да бъдат с нездравословен ефект.

Това обаче е избегнато в High Caffeine. Продуктът разчита на натуралния алкалоид в него, за да може да Ви предостави единствено положителните способности, които той притежава. Кофеинът в High Caffeine спада към групата на метилксантините. Характерно за неговото действие е, че той може да стимулира Вашата нервна система по един естествен начин.

Така High Caffeine би следвало да подобри нейното функциониране. Според някои изследвания този продукт може да подкрепи изключително благоприятно и мозъчната Ви дейност. Но High Caffeine Ви предоставя и още една важна черта на основната си съставка. Посредством нея този продукт би могъл да подобри Вашата енергия, което е важно за телесните Ви системи.

High Caffeine е естествено действащ артикул. Неговото съдържание е тествано и проверено, за да можете Вие да получите максимума от употребата на тази хранителна добавка. Можете да снабдите тялото Ви с достатъчно енергия, която да Ви послужи за функционирането на организма Ви, но също така и за увеличаване на спортните Ви резултати.

High Caffeine е чудесна добавка за Вашия спортен начин на живот. Психическият Ви режим също може да бъде подкрепен от този продукт. Натоварването в днешно време е голямо и затова се нуждаете от мощен прилив на енергия. High Caffeine би могъл да Ви го осигури, при това по естествен начин. Всичко това Ви се предоставя без наличие на захар или калории.

Начин на употреба: Една таблетка 1-3 пъти дневно. Важно е да осигурите период от 3-4 часа между различните приеми. Не употребявайте повече от 3 таблетки в рамките на един ден!

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър