Цена: 39.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT417
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine

Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine съдържа в себе си глюкозамин хидрохлорид, метилсулфонилметан (МСМ) и хиалуронова киселина. Свойствата на този артикул са в зависимост от всяка една от тях. Цялостно погледнато продуктът следва да подкрепи формирането на Вашия хрущял. Аналогично може да е действието му и при възстановяването на хрущялната Ви тъкан.

Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine представлява една изключително комплексна формула. Този продукт действа тройно. Това се дължи именно на трите му активни съставки. Посредством Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine Вие бихте могли да поддържате в едно добро състояние Вашите стави и сухожилия. Действието му е в състояние да повлияе благоприятно над гъвкавостта и комфорта им.

Поддръжката на съединителната Ви тъкан е сред приоритетите на формулата на Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine. Също така този продукт цели да Ви помогне да се чувствате удобно докато извършвате различни движения. Това е част от подкрепата на Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine над Вашите стави и сухожилия. Мощната формула на тази добавка съдържа тествани съставки.

Глюкозамин хидрохлоридът в продукта има голямо участие при формирането и възстановяването на хрущялната Ви тъкан. Това е важно за Вашите стави, защото хрущялът е важна част от тях. Износването му с времето може да причини неприятни и силни болки, които са съпътствани с риск от различни ставни болести. Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine използва тази съставка, за да Ви укаже нужната подкрепа при избягването на тези последици.

МСМ или още метилсулфонилметанът в продукта е важна част от неговата формула. Посредством тази съставка Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine би могъл да Ви подкрепи при заздравяването на колагена във Вашия опорно-двигателен апарат. Редуцирането на ставния дискомфорт, което този продукт е способен да постигне, се дължи именно на наличието на МСМ във формулата му.

Хиалуроновата киселина е отговорна за способността на Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine да подпомогне Вашата синовиална ставна течност. Посредством тази съставка продуктът е в състояние да Ви укаже и противовъзпалителни свойства. Съставките на Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine са напълно натурално извлечени.

Начин на употреба: 1 капсула три пъти дневно, заедно с храна.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър