Цена: 43.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT418
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Immune Boost

Immune Boost съдържа в себе си витамин C, витамин D, цинк и селен. Освен тях продуктът е снабден и със специален патентован комплекс EpiCor®, за който се твърди, че е супер храна. Модерната формула на Immune Boost е способна да Ви предложи подкрепа при максимизирането на Вашата имунна защита по един наистина естествен начин.

Този продукт е с характерен начин на действие. Именно това е причината да съществува възможността Immune Boost да бъде приеман, когато организма Ви има нужда от него. Тоест при първите симптоми на влошаване на здравето Ви или загуба на тонуса Ви е желателно да започнете употребата му. Естествено е възможно да приемате Immune Boost и целогодишно.

Благодарение на своята формула този продукт може да Ви осигури оптимална поддръжка на имунната Ви система. По този начин Immune Boost Ви помага да се предпазите по естествен начин от различни болести, както и да увеличите издръжливостта Ви спрямо различни бактерии, вируси, настинки и инфекции. Активните съставки на този продукт са подбрани грижливо, за да са от реална полза.

Комбинирането на витамините и минералите в Immune Boost със специалния комплекс EpiCor® предоставят възможност за снабдяване на тялото Ви с важни нутриенти. Така имунните Ви клетки могат да бъдат подхранени и естествените им защитни сили да се активизират, което води до увеличаване на цялостната натурална защита за Вашия организъм.

Сред предимствата на Immune Boost е възможността му да започне своето действие изключително бързо. Според учените това е възможно да стане до 2 часа след първоначалния му прием. Самият комплекс в него е комбинация от витамини, минерали, аминокиселини и антиоксиданти. Така Immune Boost е в състояние да се бори и със свободните радикали в тялото Ви и да намали вредата им.

Този артикул е безопасен за прием от деца над 9 годишна възраст. Действието му е силно. Формулата му позволява целогодишен прием, който не носи риск от престимулиране на имунната Ви защита. Така ефективността на Immune Boost може да е наистина голяма, а ползите за Вашето здраве – увеличени.

Начин на употреба: Възрастните потребители следва да приемат 1 капсула дневно, заедно с храна. Децата над 9 години е желателно да приемат Immune Boost, като съдържанието на капсулата се смесва с предпочитана храна. Това трябва да стане един път дневно.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър