Цена: 51.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT419
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Juice Festiv

Juice Festiv представлява силна формула, която е способна да Ви предостави истинско полезно действие. Активните съставки на този продукт са: акай; нар; мангостан; нони и различни зеленчукови екстракти. По този начин продуктът би могъл да замести приема на плодове и зеленчуци, когато е невъзможно да бъде направен.

По този начин Juice Festiv следва да подкрепи здравословното Ви състояние и така да предпази Вашия организъм от болести. Наличието на минерали, витамини и други полезни хранителни вещества е наистина голямо във формулата на този артикул. Всяка от активните ѝ съставки има свое специфично действие, което може да е от полза за Вас и Вашето здраве.

Акай е плод, който е много богат на антиоксиданти. По този начин Juice Festiv получава възможността да Ви помогне да елиминирате вредата, нанесена над тялото Ви от свободните радикали в него. Те се образуват в следствие на метаболитните процеси и могат да бъдат много опасни, особено при наличието на някои видове хронични заболявания.

Благодарение на тази съставка Juice Festiv получава и богато съдържание на фибри, флавоноиди, аспартанова, глутаминова и олеинова киселини, както и омега – 6 и омега – 9 мастни киселини,които са много известни с възможността си да укажат превантивна роля за някои заболявания на Вашата сърдечно – съдова система. Също така акай дава на продукта наличност на витамините A и C, както и желязо и калций.

Нарът в Juice Festiv е също изключително голям носител на антиоксиданти. Освен това тази съставка предоставя на продукта възможност да Ви предпази от разрушаване на ставите Ви. Така Juice Festiv би могъл да се превърне в чудесно средство за профилактична дейност в случай на артрит или артроза. Освен всичко друго Juice Festiv би могъл да нормализира кръвното Ви налягане, както и да повиши хемоглобина в кръвта Ви. Кожата Ви също може да получи подкрепа от този продукт.

Juice Festiv разчита на магонстана, за да Ви предостави следните ползи: антивъзпалителни свойства; предпазване от загуба на костна маса; редуциране на скоростта на естественото Ви стареене; снижаване на холестерола; съдействие при функционирането на сърдечно-съдовата и дихателната Ви системи.

Нони снабдява Juice Festiv с още повече витамин А и C, както и минерали. Важен е за регенерирането на клетките Ви. Juice Festiv получава възможността да подкрепи Вашата памет, благодарение на тази съставка. Според някои изследвания тя е способна да увеличи и Вашата концентрация, както и да подпомогне нервната Ви система. Счита се че нони има противовъзпалително действие.

Начин на употреба: Продуктът е в две формули плодова формула (FruitFestiv) и зеленчукова (VeggieFestiv). От всяка от тях следва да приемете по 2 капсули на ден с храна.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър