Цена: 38.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT421
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol L-Arginine

L-Arginine е продукт, чиято основна съставка е важната аминокиселина L-аргинин. Отделно този артикул е обогатен с витамин B-6 и B-12, както и с фолиева киселина. Предназначението на тази хранителна добавка е да подпомогне сексуалния Ви живот. Това се дължи на способността на основната съставка да влияе над кръвообращението Ви.

L-Arginine разчита на аргинина в него, за да може да подобри кръвната Ви циркулация. По този начин следва да се постигне укрепване на самите кръвоносни съдове, както и по-голям приток на кръв. Чрез L-Arginine можете да получите поддържана вазодилатация по един естествен начин, защото съставките на продукта са изцяло природни.

Аргининът в продукта е аминокиселина, която е важна за човешкия организъм. За него се счита, че е предшественик на азотния оксид. По този начин L-Arginine би могъл да е от полза и за всички активно-спортуващи хора, защото може да подхрани мускулните им влакна по неповторим начин. Отделно основната съставка на продукта има и други възможности.

Те са свързани с влиянието на аргинина над Вашето тегло. Според проведените изследвания над действието му се счита, че тази аминокиселина позволява на L-Arginine да стимулира естественото изгаряне на излишни мазнини от Вашето тяло. Същевременно следва да се достигне до увеличение на Вашия растежен хормон, което от своя страна е важно за мускулите Ви.

Витамините от група B са включени във формулата на L-Arginine, защото те могат да Ви осигурят оптимизация над енергетичните процеси във Вашия организъм. Казано по друг начин този артикул получава възможност да наложи стабилност над телесния Ви енергиен поток, което е свързано с правилна работа на всички Ваши системи и органи. Освен това по този начин бихте могли да увеличите издръжливостта Ви, както и физическата Ви работоспособност.

L-Arginine е способен да осигури подобрен кръвен поток към Вашата еректилна тъкан. Това е важно за подпомагане на Вашите възможности в любовния Ви живот. Този продукт е натурален и е тестван клинично. Посредством него можете да снабдите тялото Ви с една наистина важна аминокиселина, а именно L-аргинин.

Начин на употреба: 3 таблетки от L-Arginine правят една доза. Приемайте я веднъж дневно, заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър