Цена: 43.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Liquid Kids Companion 230 мл
Наличност: В наличност
Разфасовка: 230 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Liquid Kids Companion

Желаете ли да предоставите на Вашето дете всички най-важни витамини, от които то се нуждае? Тогава решението би могло да е Liquid Kids Companion. Това е специален продукт, чиято течна формула е създадена специално за деца. Той е способен да предостави: витамин A, витамин B1, витамин B2, витамин В6, витамин В12, витамин C, витамин D, витамин E, фолиева киселина, както и биотин.

Витамин A снабдява Liquid Kids Companion с възможността да подпомогне детското зрение. Освен това тази съставка позволява на продукта да подпомогне имунната система на детето Ви, както и да насърчи неговия растеж. Според проведените изследвания витамин A е важен и за подобряване на функциите на белите кръвни телца. Счита се, че този витамин драстично може да подобри клетъчния растеж.

Витамин B1 е важен за правилното функциониране на нервната и мускулна системи на детето Ви. Според учените тази съставка снабдява Liquid Kids Companion с възможността да подпомогне мозъчната дейност и интелект. Витамин B2 съдейства за синтезирането на хемоглобин. Също така тази съставка действа за по-добър метаболизъм. Витамин B6 е отговорен за трансформирането на аминокиселините.

Също така той дава възможност на Liquid Kids Companion да подпомогне изграждането на антитела и червени кръвни телца в детския организъм. Витамин B12 участва при синтеза на белтъци, както и при мастния метаболизъм. Посредством него Liquid Kids Companion би могъл да подобри апетита на детето Ви, както и да засили неговия растеж и тегло.

Витамин C е мощен антиоксидант. Благодарение на него Liquid Kids Companion би могъл да премахне вредата от свободните радикали в детския организъм. Същевременно учените са категорични, че този витамин спомага изключително много за подобряването на имунната система. Така детето Ви може да бъде предпазено по естествен начин от различни болести. Също така съдейства за усвояването на желязото и участва при изграждането на кости, зъби и тъкани.

Витамин D е мастноразтворим витамин, който е важен за нормалното функциониране на детския организъм. Liquid Kids Companion разчита на него, за да може да подпомогне още повече имунната защита и същевременно да може да предпази Вашето дете от развитие на някои автоимунни заболявания. Също така спомага за по-здрави зъби, кости и мускули и съдейства за регулацията на обмена на калций и фосфор.

Витамин Е дава на Liquid Kids Companion възможността да премахне оксидативния стрес, както и да поддържа детската кожа здрава и красива. Действието му е свързано и с предпазването ѝ от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи. Фолиевата киселина, в комбинация с останалите витамини във формулата на Liquid Kids Companion е важна за изграждането на червените кръвни телца и за подобряването на синтеза на нуклеинови киселини, както и абсорбирането на желязото. Тази съставка би могла да е полезна и в случай на анемия.

Биотинът снабдява Liquid Kids Companion с възможност да подкрепи дейността на редица ензими, отговарящи за метаболизма на мазнините, въглехидратите и белтъчините в детския организъм. Отделно този витамин би могъл да поддържа кожата на детето Ви здрава.

Начин на употреба: След като разклатите много добре е желателно да дадете на Вашето дете 2 чаени лъжици (10 милилитра) на ден заедно с храна. Може също така да се разтвори в сок или вода. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър