Цена: 26.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT424
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Natrol Lychee Fruiet Diet

Lychee Fruiet Diet е антиоксидантен продукт. По този начин този артикул е в състояние да се бори ефективно със свободните радикали във Вашето тяло. Последните се образуват след протичането на дадени метаболитни процеси. Считат се за отпадни вещества, които при определени условия могат да причинят силно нездравословни ефекти.

Съдържанието на Lychee Fruiet Diet е личи, кофеин, зелен и бял чай. Първата съставка е плод, който вирее естествено в Китай. Според проведените изследвания става ясно, че именно тази съставка е втората в класацията за най-богати на антиоксиданти и полифеноли растения в света. Последните са от растителен произход и подпомагат цялостната ефективност на Lychee Fruiet Diet срещу свободните радикали.

Посредством тази съставка продуктът Ви снабдява и с витамин C, който е много важен за правилната дейност на Вашата имунна система. Отделно той също е много силен антиоксидант. Посредством него Lychee Fruiet Diet би могъл да стабилизира Вашата кръвна захар, както и да подпомогне функциите на белия и черния Ви дробове.

Кофеинът в продукта е много важен за мозъчната Ви дейност. Чрез него Lychee Fruiet Diet би могъл да подпомогне яснотата на Вашата мисъл, както и да увеличи Вашите енергийни нива. Действа и за постигане на термогенен ефект. Благодарение на тази съставка Lychee Fruiet Diet следва да намали Вашия апетит и да засили метаболизма Ви. Това от своя страна е свързано с изгаряне на ненужни телесни мазнини.

Зеленият чай е ободряваща съставка. Lychee Fruiet Diet я използва, за да може да Ви предостави богата комбинация от витамини и минерали. Неговото антиоксидантно действие е тествано научно. Освен това според учените зеленият чай в продукта би могъл да е от полза и при някои сърдечно-съдови заболявания, както и хипертония и атеросклероза. Тази съставка би могла да извлече токсините от тялото Ви, както и да неутрализира различните електромагнитни излъчвания. Играе важна роля и при изгарянето на мазнините.

Белият чай снабдява Lychee Fruiet Diet с възможността да Ви предостави три пъти повече антиоксиданти в сравнение със зеления чай. Посредством тази съставка Вие бихте могли да намалите процесите на стареене и да се предпазите от редица заболявания. Отделно изследванията показват, че белият чай дава на Lychee Fruiet Diet способност да действа противовъзпалително, както и да е от помощ при артрит. Също така тази съставка може да намали образуването на бръчки.

Начин на употреба: 2 капсули дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър