Цена: 31.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT423
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Lycopene

Lycopene е артикул, посредством който тялото Ви може да получи изключително мощна антиоксидантна подкрепа. Това означава, че този продукт следва да намали вредата от свободните радикали, които са се образували поради протичането на метаболитните процеси в организма Ви. Така здравето Ви може да бъде подсилено и защитено.

Lycopene съдържа ликопен. Това вещество се причислява към групата на каротеноидите и е фитохимично. Благодарение на него доматите имат своя червен цвят. Този пигмент е със силно антиоксидантно действие. В сравнение с бета-каротина това вещество не следва да се трансформира във витамин A. Проведените изследвания са категорични, че то е поне 100 пъти по-мощен антиоксидант от витамин E.

Посредством ликопена Lycopene е способен да подпомогне правилния растеж и развитие на Вашите клетки. Освен това е важен за тяхното коректно функциониране. Това вещество може да повлияе над лошия холестерол като ограничи въздействието на свободните радикали над него. Възрастните хора могат да използват Lycopene, за да получат възможност от ограничаване риска от остеопорозни фрактури.

Този продукт е считан и за способен да се справи с някои ракови заболявания. Lycopene е обогатен и с калций. Този важен минерал не може да се синтезира във Вашето тяло, а същевременно то се нуждае от него. Характерно за него е, че той помага за постигане на по-голяма здравина на костите и ставите Ви. Важен е и за изграждането на ноктите и косата Ви.

Lycopene разчита на калция и за да нормализира алкално-киселинното равновесие в тялото Ви. Освен това тази съставка позволява на продукт да подкрепи процесите на деление и растеж на Вашите клетки. Това може да се случи във всички тъкани на Вашия организъм. Нормалното съсирване на кръвта Ви следва да бъде подпомогнато посредством тази съставка.

Освен това калцият позволява на Lycopene да регулира сърдечния Ви ритъм, както и да подпомогне провеждането на нервните Ви импулси. Този минерал е важен и за мускулната Ви система. Счита се, че има и противоалергично и противовъзпалително действие.

Начин на употреба: 1 таблетка на ден с храната

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър