Цена: 24.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT425
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Maca

Maca е един съвременен продукт, благодарение на който бихте могли да повишите Вашата сексуална активност и жизненост. Този артикул е в състояние да подкрепи и Вашата издръжливост,  както и да укаже подкрепа за повече сила за Вашето тяло. Maca е съставен от концентриран екстракт в стандартизиран вид от растението мака. Формата на продукта е удобна за прием и се състои от капсули. Подходяща е както за мъже, така и за жени.

Maca разчита на това растение,за да може да Ви предостави една наистина богата съвкупност от полезни хранителни вещества. То расте в естествен вид в Перу и в Боливия. Местното население го е използвало дълги години за лечение на туберкулоза, анемия, менструални болки и други болести. В съвременната наука се отдава голямо внимание на неговите свойства, свързани с подкрепа за сексуалната дейност.

Счита се, че това растение може да увеличи сексуалното желание, както и да подпомогне плодовитостта. Учените твърдят,че мака е адаптоген, тоест чред него Maca има възможност да поддържа физическата Ви и умствена дейност в норма. Също така продуктът получава възможност да Ви снабди с енергия по един наистина естествен начин. Това е тествано клинично.

Maca следва да подобри Вашите оплодителни способности и същевременно да увеличи качеството на Вашата сперма. Посредством употребата на продукта бихте могли да подобритеВашето либидо, при това без влияние над Вашите хормони. Maca има възможност да стимулира Вашето настроение и също така следва да Ви укаже помощ в случай на депресия. Проведените изследвания показват, че Вашата имунна система може да бъде стимулирана от този продукт.

Maca също така може да подкрепи Вашата мозъчна функция, както и клетъчното Ви деление. Потребителите от двата пола могат да се доверят на този артикул и за постигането на възстановяващ ефект. Maca би могъл да подпомогне здравето Ви при процеса на застаряване. Счита се, че този продукт може да е полезен и в случай на остеопороза и анемия. Maca освен това е и в състояние да регулира различни хормонални нарушения при представителите на нежния пол.

Този продукт следва и да облекчи симптомите, свързани с менопаузата. Максимален ефект може да се постигне, когато основната съставка на продукта е в съотношение 4:1. Точно толкова е екстрактът в Maca.

Начин на употреба: 1 капсула веднъж дневно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър