Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Magnesium 400 mg 100 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Magnesium

Magnesium е важен за постигане на електролитен баланс в тялото Ви. Тази негова способност се дължи на активната му съставка, която е именно магнезий. Метаболитните процеси в тялото Ви могат да бъдат подпомогнати по естествен начин, благодарение на приема на този продукт. Освен това основната му съставка е полезна и за протичането на нервните Ви импулси.

Значението на магнезия за подпомагане на Вашето здраве е известно отдавна. През годините са провеждани редица тестове над това вещество и всички те потвърждават неговата способност да стимулира и поддържа електролитите в тялото Ви, за да можете да в крайна сметка да получите едно наистина ефективно тяхно балансиране. Това от своя страна е важно за редица други процеси.

Метаболитните процеси се нуждаят от подкрепа, за да могат да изпълняват своето предназначение. За постигане на по-здравословна тяхна функционалност можете да се доверите именно на Magnesium. Неговата формула е разработена специално, за да можете да получите чисто съдържание на магнезий. По този начин тялото Ви може да бъде снабдено и с енергия, защото метаболитните процеси, които Magnesium е способен да подкрепи са енергетични.

Нервните импулси се нуждаят от правилно протичане. В противен случай последиците могат да бъдат силно нежелани. Magnesium може да подпомогне нервната Ви система, като разчита на основната си съставка, за да подсили и подкрепи процеса на протичане на нервните импулси на Вашето тяло. Това е също част от здравословните ефекти на продукта.

При приема на Magnesium Вие можете да поддържате оптимално ниво от магнезий в организма Ви. Учените са категорични, че това означава, че по този начин Вие можете да подобрите Вашето кръвно налягане. Така можете да избегнете редица неприятни последици, които високото му ниво може да причини. Magnesium е създаден с грижа за Вашата сърдечно-съдова функционалност.

Освен това този продукт би могъл да предпази мускулите Ви от схващания, което е особено важно за всички спортисти. Magnesium би могъл и да подсигури правилното функциониране на инсулина в тялото Ви. Освен всичко друго този продукт следва да подпомогне и Вашата имунна система, както и опорно-двигателния Ви апарат.

Начин на употреба: 1 капсула дневно, заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър