Цена: 31.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT438
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Maqui Berry

Maqui Berry притежава мощни антиоксидантни способности. Тази хранителна добавка е създадена посредством използването на едноименното растение. Производственият процес изисква наличността на цели плодове от него. След това те подлежат на студена обработка. Всичко това се извършва с цел, да не се изгуби качеството на плодовете, за да можете Вие да получите максимални ползи от употребата на продукта.

Maqui Berry се бори активно със свободните радикали. Именно в това се състои неговата мощна антиоксидантна сила. Свободните радикали са отпадни вещества, които се получават в следствие на протичането на различни метаболитни процеси. При определени ситуации те могат да причинят силно нездравословни ефекти и дори и ракови заболявания. Последното се твърди само от някои учени.

Maqui Berry има възможност да намали тяхната вреда и така да предпази тялото Ви. Способността на продукта за тяхното поглъщане е изключително висока. Поради тази причина учените определят активната съставка на Maqui Berry като носител на един от най-мощните антиоксиданти, които науката познава в днешно време. Но полезните свойства на този продукт не се изчерпват само с това.

Maqui Berry е богат и на антоцианини и полифеноли. Освен това този продукт използва антиоксидантните си свойства, за да може да Ви предложи защита за Вашите клетки и така да предпази органите Ви от различни заболявания. Счита се, че Maqui Berry би могъл да засили естествените Ви защитни сили, както и да Ви укаже противовъзпалителна подкрепа.

Този продукт е способен и да помогне на Вашето сърце, като стимулира дейността на сърдечно-съдовата Ви система и същевременно поддържа нейното здраве. Maqui Berry е в състояние и да регулира нивата на кръвната Ви захар. Според проведените изследвания става ясно,че активната съставка на този артикул би могла да отстрани излишните Ви телесни килограми.

Maqui Berry също така следва да засили Вашия метаболизъм и да наложи един наистина силен термогенен ефект. Така тялото Ви може да се освободи от вредните токсини в него и да засили имунната си система. Всичко това спомага за по-добро здраве за Вас.

Начин на употреба: 2 капсули дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър