Цена: 23.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Melatonin 2.5 mg Liquid 230 мл
Наличност: В наличност
Разфасовка: 230 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Melatonin 2.5 mg Liquid

Melatonin 2.5 mg Liquid снабдява тялото Ви с един много важен хормон. Той се нарича мелатонин. Това е и основната съставка на този продукт. Посредством този хормон Вие можете да подпомогне качеството на Вашия сън. Технологията, която е използвана във формулата на продукта е наистина изключителна. Благодарение на нея можете да наложите контрол над съня Ви.

Мелатонинът се синтезира естествено в човешкото тяло. Учените определят този хормон като регулатор на цикличните Ви ритми. Посредством него Вие усещате бодрост през деня, а нощно време сте готови за сън. Това се дължи на свойството му да увеличава своето количество през нощта, а денем то да спада и дори да изчезва. При определени ситуации синтеза на този хормон се нарушава. Melatonin 2.5 mg Liquid е в състояние да подпомогне организма Ви и така да го възстанови.

Ако желаете да получите една нормална и здравословна продължителност на Вашия сън, то тогава Melatonin 2.5 mg Liquid е продуктът, от който се нуждаете. Формулата му може да подпомогне действието на самия хормон. Последното е свързано с понижаване на телесната температура при нормално количество от него. Така консумацията на енергия се намалява, а тялото Ви се успокоява и е готово за сън.

Докато спите този хормон предизвиква увеличаване на клетъчната регенерация. Това се случва само с неактивните клетки, които са спрели своето действие заради състоянието на сън, в което тялото Ви се намира. Melatonin 2.5 mg Liquid освен това е много полезен и за преодоляване на безсънието. Също така този продукт би могъл да предпази организма Ви от други разстройства на съня.

Но този артикул предлага и още възможности. Melatonin 2.5 mg Liquid се счита, че съдържа един от най-добрите антиоксиданти. Това е именно основната съставка на продукта – мелатонина. Съдействието за по-дълбок и качествен сън е свързано и с подпомагане на цялостното Ви здраве. Това е свързано и с подкрепа за Вашата имунна система, както и за получаване на съдействие за забавяне на естествените процеси на стареене.

Melatonin 2.5 mg Liquid се бори със свободните радикали в тялото Ви дори и на клетъчна основа. Така вредата от тях може да бъде намалена и дори премахната, а здравето ви – подкрепено.

Начин на употреба: 2 чаени лъжици (10 мл), 20 минути преди лягане. Може да бъде приеман директно или комбиниран с вода, сок. Не надвишавайте препоръчаната доза.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър