Цена: 30.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT428
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Melatonin, 3 mg

Melatonin, 3 mg снабдява тялото Ви с важния хормон мелатонин. Специалната формула на този продукт е под формата на таблетки, които подпомагат качеството на Вашия сън, за да можете да получите максимално здравословен ефект от него. Този артикул е подходящ за прием и от вегетарианци. Основната му съставка е едноименния хормон, който по принцип може да се синтезира в тялото Ви.

С нарастване на възрастта, както и поради други причини синтезирането на мелатонин се нарушава. Последиците от това могат да бъдат изключително нездравословни. Melatonin, 3 mg е създаден специално, за да предпази Вашето тяло от безсъние и други нарушения на съня Ви. Това е свързано със снабдяването на организма Ви с допълнително количество мелатонин.

Действието на този хормон е свързано с регулацията на цикъла сън-бодрост През деня количеството мелатонин изчезва, а вечер се появява. В резултат на това през деня се чувствате бодри и енергични, а вечерно време тялото Ви може да релаксира. Едновременно с това телесната Ви температура следва да спадне и да започне регенерация на неактивните в момента клетки.

Посредством Melatonin, 3 mg можете да намалите консумацията на енергия от тялото Ви вечерно време и да се насладите на един дълбок и много здравословен сън. Така следва да предпазите цялостното Ви здраве и да получите редица полезни ефекти. Освен всичко друго Melatonin, 3 mg е и мощен антиоксидант, което означава, че можете да получите защита от вредата на свободните радикали в тялото Ви.

Постигнете спокойствие вечерно време. Melatonin, 3 mg е способен да Ви го предложи. Облекчението на хормона в него следва да Ви осигури качествен сън и почивка за Вашия организъм. Освен това хормона в продукта подпомага и имунната Ви система, както и има възможност да редуцира естествените процеси на стареене. Освободете се от безсънието с Melatonin, 3 mg.

Нормалният сън нощно време спомага за повече здраве и жизненост. Борбата със свободните радикали е безмилостна и Melatonin, 3 mg е способен да я пренесе и на клетъчно ниво, за по-голяма ефективност.

Начин на употреба: 1 таблетка 20 минути преди лягане.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър