Цена: 19.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Melatonin Fast Dissolve 90 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 Natrol Melatonin Fast Dissolve

   Melatonin Fast Dissolve е специална формула, която има за цел да снабди тялото Ви с важния хормон мелатонин. Посредством този продукт Вие бихте могли да постигнете нужното спокойствие вечерно време, което да Ви осигури един дълбок, приятен и много качествен сън. Това само по себе си е от изключителна голяма необходимост за Вашето здраве. Melatonin Fast Dissolve е способен да действа светкавично бързо. Това се дължи на неговата формула, която е проектирана така, че тялото Ви да може да я усвои за много малко време. p>

   Това означава, че бихте могли да получите нужната подкрепа за съня Ви бързо и адекватно и така да се преборите със състоянието на безсъние. Самата основна съставка на продукта се синтезира и в тялото Ви в естествен вид.Melatonin Fast Dissolve разчита на нея, за да може да осъществи регулация на състоянието сън и състоянието бодрост. Това се постига посредством способността на мелатонина да навлезе във Вашата кръв вечерно време, което от своя страна предизвиква понижаване на телесната температура и редуциране на енергийните изисквания на организма Ви.

  Осъществяването на тези процеси съдейства за отпускане на тялото Ви и впоследствие заспиване, като качеството на съня следва да бъде наистина високо. Събуждайки се мелатонинът напуска организма Ви и това предизвиква бодрина. Тялото Ви започва да използва своята енергия максимално и Вие следва да се чувствате жизнени и енергични.Синтезирането на този хормон в тялото Ви може да претърпи известни нарушения с годините. Това се дължи на напредването на Вашата възраст, както и на други фактори.

  Melatonin Fast Dissolve е подходящ продукт за подпомагане на организма Ви, посредством допълнително снабдяване с мелатонин. Така можете да очаквате тялото Ви да получи нужната подкрепа за по-добра почивка през нощта.

Вкусът на Melatonin Fast Dissolve е невероятно вкусен. Формулата му е под формата на лесни за употреба таблетки. Проектирана е и с грижа за вегетарианците, за да могат и те да употребяват продукта.

 Начин на употреба: 1 таблетка 20 минути преди лягане. За оптимални резултати позволете на таблетката да се разтвори в устата Ви преди да я погълнете. Не е нужна употребата на вода

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър