Цена: 24.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT430
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Melatonin Time Release

    Melatonin Time Release е висококачествена хранителна добавка, която може да подпомогне Вашия сън през нощта. Нейната основна съставка е важният хормон мелатонин. Принципно тялото Ви е способно да го синтезира, но с течение на времето е възможно да настъпят нарушения в този процес. Това от своя страна може да се отрази нездравословно на организма Ви.

   Melatonin Time Release е със специална формула. Благодарение на нея тялото Ви може да получава снабдяване с мелатонин в рамките на 8 часа. Това на практика следва да е времетраенето на съня Ви. По този начин бихте могли да осигурите на тялото Ви една качествена почивка, в която то да се възстанови и така да се постигне силен здравословен ефект за Вас.

    Принципът на действие на мелатонина е следния: сутрин количеството му изчезва и Вие ставате бодри, а вечер наличието му е пълно, температурата Ви спада и Вие сте готови за сън. Същевременно тялото Ви преустановява високото потребление на енергия, а неактивните Ви клетки започват регенеративен процес. Освен това този хормон притежава и силни антиоксидантни свойства.

   Благодарение на него Melatonin Time Release е способен да се бори със свободните радикали в тялото Ви. Те могат да причинят голяма вреда, особено при състояние на хронично заболяване. Според проведените изследвания те са способни дори да причинят и някои ракови заболявания. Мелатонинът е сред най-добрите антиоксиданти, а количеството, което Melatonin Time Release Ви предоставя би могло да Ви предпази изцяло.

   Дълбокият сън е изключително полезен за Вас. Melatonin Time Release е в състояние да Ви го осигури изцяло. Също така този продукт следва да Ви предпази от редица сънни разстройства, най-вече безсъние. Така всички нездравословни ефекти и последици могат да бъдат избегнати. Специалната формула на продукта се грижи за Вас продължително време. 8 часа спокоен сън, борба със свободните радикали, почивка и релаксация за тялото Ви – това е силата на Melatonin Time Release. Формулата му може да Ви предостави всичко това, за да можете да подкрепите Вашето здраве по един естествен начин.

    Начин на употреба: 1 таблетка около 20 минути преди да си лягане за сън вечер.  

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър