Цена: 30.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT432
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Memory Complex

Memory Complex е продукт, предназначен да подпомогне Вашата памет. Неговата формула е специализирана в подкрепа на Вашата мисловна дейност. Основните съставки на Memory Complex са:

·      Гинко билоба

·      Витамини: B1, B6 и B12

·      Хуперазин А

·      Фосфатидил серин

·      Винпоцетин

Първата от тях предоставя на Memory Complex възможност да подпомогне паметта Ви. Гинко билоба е билка, която е богата с много редки фитохимикали. Те се съдържат в нейните листа. Посредством нея Memory Complex е способен да увеличи цялостната Ви концентрация. Гинко билобата дава на продукта и възможност да разшири кръвоносните Ви съдове. Това засилва Вашето кръвообращение.

Тази съставка снабдява Memory Complex с възможност да увеличи Вашата издръжливост и същевременно да редуцира значително нивата на лошия холестерол в кръвта Ви. Това е свързано с предпазването на Вашето здраве от различни сърдечно-съдови заболявания. Освен това Memory Complex би могъл да е ефикасен и при болести на нервната Ви система. Тази съставка снабдява продукта и със силни антиоксидантни свойства.

Витамините от група B в продукта действат по различни начини. Благодарение на тях Memory Complex е способен да стимулира нервната и мускулната Ви системи, както и да увеличи умствените Ви способности. Също така тези витамини подпомагат създаването на невротрансмитерите в тялото Ви и също така съдействат за производството на обвивката на нервните влакна. Тя се нарича миелин и представлява мастна обвивка.

Хуперазин А е включен във формулата на Memory Complex, за да може да Ви помогне да подобрите функциите на Вашата нервна система. Това вещество постига този ефект посредством увеличението на ацетилхолиновите Ви нива. Фосфатидил серинът дава възможност на Memory Complex да стимулира Вашата мозъчна дейност. Това на практика е свързано с увеличаването на концетрацията Ви.

Винпоцетинът в Memory Complex е вещество, имащо за цел да стимулира Вашата мисловна дейност. Това се постига чрез подобряване на Вашето мозъчно кръвообращение.

Начин на употреба: 2 таблетки веднъж дневно, заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър