Цена: 27.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT434
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Milk Thistle Advantage

Milk Thistle Advantage е способен да Ви осигури неповторим антиоксидантен ефект. Това е важно за подпомагането на Вашето цялостно здраве. Продуктът съдържа екстракт от бял трън. Във формулата на Milk Thistle Advantage има още и глухарче, черна ряпа, репей, екстракт от джинджифил и други съставки. Предназначението на продукта е да се погрижи за черния Ви дроб.

Milk Thistle Advantage използва екстракта от бял трън, за да може да Ви предостави средство за качествена детоксикация на Вашия черен дроб. Проведените изследвания над тази съставка посочват, че тя е възможно да подкрепи организма Ви и при определени сърдечно-съдови заболявания. Счита се че белият трън е полезен и при болки в ушите, както и при проблеми с дихателните пътища и други.

Посредством първата си съставка Milk Thistle Advantage може да снабди организма Ви с рядкото вещество силимарин, което се явява нейна съставна част. Посредством него организма Ви може да бъде подкрепен при протичането на метаболитните процеси и същевременно бихте могли да получите клетъчно-регулиращо действие. Също така тази съставка предпазва черния Ви дроб от вредата на свободните радикали и така се постига детоксикиращ ефект за него. Освен това веществото може да го и тонизира.

Наличието на глухарче във формулата на Milk Thistle Advantage е важно за действието на продукта в случай на различни чернодробни заболявания. То се състои в подкрепа за черния Ви дроб. Също така тази съставка би могла да е от полза и при наличие на камъни във Вашите бъбреци и при проблеми с жлъчката Ви. Учените считат, че тази съставка е в състояние да пречисти кръвта Ви и да стимулира обмяната на веществата.

Milk Thistle Advantage използва черната ряпа, за да може да увеличи своята ефективност при детоксикирането на черния Ви дроб. Подобно е действието на тази съставка и над Вашата жлъчка. Храносмилането Ви може да бъде подкрепено, благодарение на нейното наличие във формулата на продукта. Проведените тестове над нея показват, че черната ряпа би могла да Ви укаже и силно антибактериално действие.

Milk Thistle Advantage разчита на репея в него, за да подсили способността си да прочисти тялото Ви от вредните токсини. Посредством тази съставка обменът на вещества в тялото Ви може да се засили. Счита се, че репеят предоставя на продукта възможност да увеличи Вашия клетъчен растеж. Учените считат, че тази съставка е способна да предизвика диуретично и дезинфектиращо въздействие, както и регулация на кръвното Ви налягане и кръвната Ви захар.

Milk Thistle Advantage е снабден с екстракт от джинджифил, благодарение на който Вашето тяло може да получи едно от най-ефективните и мощни средства за изчистване от токсини. Проведените изследвания показват, че тази съставка е снабдена и с възможност да увеличи Вашата имунна защита по естествен начин. Също така Milk Thistle Advantage я използва, за да Ви укаже и антимикробно действие.

Начин на употреба: 2 капсули веднъж дневно, заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър