Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT436
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol MSM & Glucosamine Crème

   MSM & Glucosamine Creme  е кремообразна формула, която разчита на две основни съставки. Те са метилсулфонилметан (МСМ) и глюкозамин. Обединеното им действие е предназначено да подпомогне Вашите стави. Така MSM & Glucosamine Creme е способен да Ви облекчи в случай на болки. Аналогично е действието на продукта и над Вашите мускули и кости.

   Ароматът на MSM & Glucosamine Creme е приятен и ухае на евкалипт. При нанасянето му този артикул е в състояние и да Ви укаже успокояващ ефект над Вашата кожа. МСМ е важно вещество. То неслучайно е включено във формулата на MSM & Glucosamine Creme. Действието му е свързано с осигуряването на подкрепа за Вашия опорно-двигателен апарат. Тя се състои в заздравяване на колагена в него. Така първата съставка на MSM & Glucosamine Creme е способна да Ви предостави ефект, свързан с редуциране на ставния дискомфорт, който можете да изпитате при различни болки в тези области. Продуктът е предназначен да Ви върне увереността и удоволствието от всяко едно Ваше движение.

   Глюкозаминът в MSM & Glucosamine Creme е под формата на глюкозамин сулфат. В тялото Ви това вещество може да бъде открито в течността около Вашите стави. Този естествен химичен елемент е полезен за тях. Вариантът, който е включен във формулата на MSM & Glucosamine Creme е извлечен от черупките на миди. Предназначението му е да предостави на продукт възможност да подпомогне ставите Ви.

   Тази подкрепа се състои в облекчаване на болките в случай на артрит. Проведените изследвания над това вещество са категорични, че то може да има екстензивна употреба. Особено силно може да е неговото действие при наличие на една разновидност на споменатата по-горе болест, а именно остеоартрит. Той е изключително срещан и е много болезнен.

   MSM & Glucosamine Creme е достатъчно силен, за да може да Ви предложи облекчение и намаляване на неудобството от всяко едно Ваше движение. Погрижете се за Вашите стави, кости и мускули. Този продукт е способен да Ви бъде от голяма полза.

   Начин на употреба: MSM & Glucosamine Creme се втрива локално под формата на масаж в мускулите, ставите и други проблемни области на Вашето тяло.  

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър