Цена: 26.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT445
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol My Favorite Multiple For Women

My Favorite Multiple For Women е специална формула, проектирана за жени. Формулата е уникално създадена, за да може да подпомогне имунната система, както и да поддържа нежния женски организъм в здравословно състояние, без значение от възрастта. Основните съставки на продукта включват витамини и минерали. Те са 24 на брой и са внимателно подбрани.

My Favorite Multiple For Women подпомага женския организъм като му осигурява една мощна антиоксидантна защита. Това означава, че продуктът притежава достатъчно активни съставки в неговата формула, които са способни да неутрализират свободните радикали и така да предотвратят вредата им над женското тяло. Пример за такива съставки е витамин C.

Комплексът от витамини и минерали на My Favorite Multiple For Women е наистина внушителен. Първият важен представител е витамин A. Посредством него тази добавка би могла да подпомогне зрението Ви, както и да подобри функционирането на белите Ви кръвни клетки. Клетъчният растеж също така може да бъде стимулиран. Освен това този витамин е важен и за имунната Ви система. Витамин E в My Favorite Multiple For Women е предназначен специално за премахване на оксидативния стрес, както и за подкрепа за женската кожа. Така тя може да бъде здрава, нежна и красива и най-вече – предпазена от вредните ултравиолетови лъчи.

Витамин C е известен не само с антиоксидантните си свойства. Той позволява на My Favorite Multiple For Women да подпомогне по уникален начин имунната Ви система и в същото време би могъл да направи организма Ви устойчив на болести, настинки и инфекции. Витамин D е необходим за обмяната на фосфор и калций в женското тяло. Също така той позволява на организма Ви да се възползва по максимално най-добрия начин от тях. Посредством тази съставка My Favorite Multiple For Women подпомага допълнително Вашата имунна система и също така може да заздрави зъбите, костите и мускулите Ви.

Витамините от група B във формулата на My Favorite Multiple For Women са:

·      B1 – подпомага нервната и мускулната Ви системи и умствените Ви способности

·      B2 – стимулира синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините

·      B6 – полезен е за трансформацията на аминокиселините и в същото време взема участие в изграждането на антителата и червените Ви кръвни телца

·      B12 – важен е за синтеза на белтъците, както и за метаболизма Ви. Освен това помага за изграждането на Вашите еретроцити.

My Favorite Multiple For Women използва калция в него, за да може да подкрепи костите, ноктите и косата на една жена. Също така този елемент помага за деленето и растежа на клетките Ви и на Вашите тъкани. Магнезият в My Favorite Multiple For Women е полезен за нервната и сърдечно-съдовата Ви системи. Подпомага и метаболизма Ви. Хромът в продукта е важен при физическо натоварване, стрес и други ситуации. Желязото дава възможност на My Favorite Multiple For Women да разпредели кислорода в организма Ви и също така може да подпомогне производството на енергия.

Начин на употреба: 3 таблетки на ден с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър