Цена: 50.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT439
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol My Favorite Multiple iron free

My Favorite Multiple iron free е мощен продукт, който е способен да Ви предостави 22 важни витамини и минерали. В неговата формула липсва желязото. Освен това този артикул е снабден с неповторим ензимен комплекс, както и силни билкови екстракти. Доверете се на него, за да можете да подкрепите активния Ви начин на живот. Този продукт има възможност да подпомогне Вашето цялостно здраве.

My Favorite Multiple iron free разчита на витамин А, за да може да Ви предостави подкрепа за Вашето зрение. Освен това той има възможност да подпомогне Вашата имунна система, както и да повлияе на функционирането на белите Ви кръвни клетки. Продуктът го използва и за подкрепа при клетъчния Ви растеж. Витамин E в My Favorite Multiple iron free е полезен за намаляванете на оксидативния стрес и дори има възможност да осигури цялостното му премахване. Счита се, че има полезно действие за човешката кожа.

Продуктът е снабден и с витамин C, който е един много мощен антиоксидант. Така той може да се бори със свободните радикали в тялото Ви и да неутрализира тяхната вреда. Освен това той позволява на My Favorite Multiple iron free да подпомогне имунната Ви система. Наличието на витамин D във формулата на продукта е свързано с регулацията на обмена на вещества в тялото Ви. Основно става въпрос за калций и фосфор. Също така My Favorite Multiple iron free получава възможност да Ви помогне да ги усвоите и използвате по-добре.

Тази съставка е полезна и за Вашата имунна система. Освен това се счита, че тя е достатъчно силна, за да заздрави зъбите и костите Ви. Витамините от група B снабдяват My Favorite Multiple iron free с различни способности. Витамин B1 подпомага нервната и мускулната Ви системи, както и умствените Ви способности. Витамин B2 е важен за стимулирането на синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините в тялото Ви. Витамин B6 е полезен за трансформацията на аминокиселините Ви и същевременно може да вземе участие в изграждането на Вашите антитела и червени кръвни телца. Витамин B12 подпомага синтеза на белтъците и метаболизма Ви. Важен е и за изграждането на Вашите еретроцити.

My Favorite Multiple iron free е снабден и с калций. Така продуктът може да подсили здравината на Вашите кости и също така да подпомогне процесите на делене и растеж на Вашите клетки, както и всички Ваши телесни тъкани. Магнезият снабдява този артикул с възможност да помогне на нервната и сърдечно-съдовата Ви системи. My Favorite Multiple iron free го използва и за да може да подсили Вашия метаболизъм, както и функционалността на нервите и мускулите Ви. Учените са убедени, че магнезият е важен и за здравината на костите и зъбите.

Хромът снабдява My Favorite Multiple iron free със способността да асистира на хранителния Ви режим. Ензимният комплекс в продукта действа за храносмилането Ви. По-конкретно той съдържа: протеаза (важна е за разграждане на белтъците до по-прости пептиди, както и до аминокиселини); амилаза (помага за разпадането на скорбялата и гликогена в тялото Ви до дизахариди и тризахариди) и липаза (полезна е за декомпозирането на липидите в тялото Ви до глицерол и други по-низши мастни киселини).

Билките в My Favorite Multiple iron free са подбрани внимателно, за да могат да Ви снабдят с важни антиоксиданти и така да се намали вредата от свободните радикали. Освен това позволяват на продукта да действа като адаптоген и също така да Ви е от полза при възпаление.

Начин на употреба: Приемайте 6 таблетки дневно, заедно с храна.

 

 

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър