Цена: 35.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol My Favorite Multiple Liquid 240 мл
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol My Favorite Multiple Liquid

My Favorite Multiple Liquid може да подпомогне Вашия организъм, като го снабди с богато съдържание от витамини, минерали и други много полезни хранителни вещества. Това може да е идеалната добавка за всеки съвременен човек, която му помага да получи нужното за едно по-добро здраве. Така бихте могли да снабдите организма Ви със здравословен хранителен режим и подкрепа за имунната Ви система.

My Favorite Multiple Liquid е със специална втечнена формула, която действа ефикасно. Сред по-важните съставки в нея са:

·      Витамин A – важен е за зрението Ви и може да подпомогне имунната Ви система и функционирането на белите кръвни клетки

·      Витамин Е – намалява оксидативния стрес и същевременно предпазва кожата Ви от ултравиолетовите лъчи

·      Витамин C – мощен имуностимулатор и антиоксидант

·      Витамин D – помага за обмяната на калция и фосфора в тялото Ви, както и за по-доброто им усвояване и използване. Помага и на имунната Ви система и може да поддържа кръвната Ви захар в норма. Счита се, че заздравява Вашите мускули, зъби и кости.

·      Витамини от група B – помагат за функционирането на нервната и мускулната Ви системи; умствените Ви способности; синтеза на хемоглобин; метаболизма Ви; трансформацията на аминокиселините; изграждането на антитела и червени кръвни телца; синтеза на белтъчини и други ползи.

My Favorite Multiple Liquid е снабден и с фолиева киселина. Тя работи съвместно с останалите витамини във формулата му и така може да подпомогне изграждането на червените кръвни телца. Също така може да подобри синтеза на нуклеиновите киселини и абсорбацията на желязо. Учените са категорични, че тази съставка може да е от много голяма полза в случай на анемия.

My Favorite Multiple Liquid съдържа и биотин. Това е витамин, който има възможност да участва в състава на редица ензими. Полезен е и за здравето на Вашата кожа и коса. Възможно е да облекчи мускулните Ви болки. Също така той позволява на My Favorite Multiple Liquid да подпомогне метаболизма на белтъчините, мазнините и въглехидратите в тялото Ви.

Този продукт има наличие и на ниацин. Посредством него My Favorite Multiple Liquid е способен да поддържа кожата Ви здрава и така да се грижи за нейната структура. Освен това проведените изследвания показват, че тази съставка би могла да укаже помощ на храносмилателната Ви система и така да поддържа нормалното ѝ функциониране. Също така My Favorite Multiple Liquid го използва, за да може да понижи кръвното Ви налягане, както и нивото на холестерола в тялото Ви.

Начин на употреба: Разклатете добре и след това приемете 2 чаени лъжици (10мл) на ден с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър