Цена: 41.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT442
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol My Favorite Multiple Prime

My Favorite Multiple Prime е способен да Ви помогне, като Ви снабди с важни витамини и минерали, както и други полезни хранителни вещества. Това е важно за подпомагане на Вашето здраве. Учените считат, че тази хранителна добавка би могла да е от изключително голяма полза и за Вашия здравословен хранителен режим, както и за сърцето, ставите и зрението Ви.

За по-голяма ефективност продуктът е снабден и с допълнителни съставки, за разлика от другите му разновидности. Една от тях е глюкозаминът. Благодарение на него My Favorite Multiple Prime е способен да уплътни ставните Ви връзки. Също така тази съставка е важна за поддържането на еластичността на Вашите хрущяли. Полезна е при случаи на болести на ставите, каквато е остеопорозата. Предпазва от болки и подуване.

My Favorite Multiple Prime съдържа и лутеин. Това е фитохимикал, който е тясно свързан с витамин A. Дава възможност на продукта да поддържа Вашето зрение и същевременно указа антиоксидантна подкрепа за тялото Ви. Така My Favorite Multiple Prime би могъл да се бори със свободните радикали и да неутрализира тяхната вреда, която може да е особено голям при хронични заболявания.

Сред другите по-важни съставки на My Favorite Multiple Prime са някои витамини. Един от тях е витамин A. My Favorite Multiple Prime го използва, за да може да помогне на Вашето зрение, както и за имунната Ви система. Този витамин може да насърчи растежа на клетките и функцията на белите Ви кръвни телца. Витамин C е мощен антиоксидант и имуностимулатор. Витамин D е важен за обмена на калций и фосфор и също така помага на тялото Ви да се възползва по-добре от тези вещества. Освен това тази съставка може да увеличи имунната Ви защита.

My Favorite Multiple Prime притежава и витамин E, който е полезен за кожата Ви и също така е в състояние да премахне оксидативния стрес. Витамин B1 е необходим за функционирането на нервната и мускулната Ви системи, както и за увеличаване на Вашите ментални способности. Витамин B2 е свързан със синтеза на хемоглобин и метаболизма на белтъците, мазнините и въглехидратите в тялото Ви.

My Favorite Multiple Prime използва витамин B6, за да може да трансформира по-качествено аминокиселините Ви. Също така тази съставка е важна за изграждането на антитела в организма Ви. Аналогично е действието ѝ и за червените Ви кръвни телца. Витамин B12 снабдява My Favorite Multiple Prime с възможност да участва в синтеза на белтъците в тялото Ви. Също така този витамин е полезен за метаболизма Ви. Счита се, че той може и да увеличи Вашия апетит и да подпомогне растежа Ви, както и да увеличи Вашето телесно тегло.

Начин на употреба: My Favorite Multiple Prime се приема 2 – 6 капсули на ден заедно с храната. Можете да очаквате пълна ефективност при 6 капсули дневно. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър