Цена: 50.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT440
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol My Favorite Multiple with iron

My Favorite Multiple with iron представлява една наистина комплексна формула. В нея са включени 22 витамина и минерала. Освен това този продукт разполага и с мощен ензимен комплекс, както и наличие на билкови екстракти. Така се цели подпомагане на Вашето цялостно здраве. Снабдяването с витамини е важно за човешкия организъм. Те могат да Ви бъдат от голяма полза.

My Favorite Multiple with iron Ви снабдява с витамин А. Той е важен заради подкрепата си за Вашето зрение. Също така има възможност да подпомогне Вашата имунна система, както и функционирането на Вашите бели кръвни клетки. Счита се, че My Favorite Multiple with iron го използва и за подкрепа при клетъчния Ви растеж. Във формулата на продукта има и витамин Е. Той е свързан с намаляване на оксидативния стрес и дори цялостното му премахване. Има и полезно действие за човешката кожа.

My Favorite Multiple with iron Ви предоставя и витамин C. Това е един много мощен антиоксидант, който се бори активно с вредата от свободните радикали във Вашето тяло. Също така тази съставка е много важна за подпомагането на имунната Ви система. Витамин D позволява на My Favorite Multiple with iron да регулира обмяната на калций и фосфор в организма Ви. Също така той е важен за по-доброто им усвояване и използване. Има благоприятно въздействие над имунната Ви система и може да заздрави Вашите зъби и кости.

My Favorite Multiple with iron Ви предоставя и витамините B1, B2, B6 и B12. Те предоставят на продукта възможност да:

·      Подпомогне функционирането на нервната и мускулната Ви системи

·      Увеличаване на Вашите умствени способности

·      Стимулиране на синтеза на хемоглобин, както и на метаболизма Ви

·      Подкрепа за трансформирането на аминокиселините в тялото Ви

·      Участие при изграждането на антителата и червените Ви кръвни телца

·      Подпомагане на белтъчния синтез, метаболизма и еретроцитите и други

My Favorite Multiple with iron разчита на калцият във формулата си, за да може да подсили здравината на Вашите кости. Също така този минерал е важен за процесите на делене и растеж на Вашите клетки, както и за участието му във всички Ваши телесни тъкани. Магнезият в My Favorite Multiple with iron е важен за Вашата нервна система, както и за правилната работа на Вашата сърдечно-съдова такава. Посредством тази съставка продуктът може да подпомогне метаболизма Ви, както и да подпомогне функциите на нервите и мускулите Ви. Важен е и за Вашите кости и зъби.

Хромът предоставя на My Favorite Multiple with iron възможност да подпомогне Вашия хранителен режим. Желязото във формулата на продукта е от изключително важно значение за Вашия организъм. Посредством него се извършват процесите на разпределение на кислорода в тялото Ви. Също така този елемент е свързан и с производството на енергия.

Енизмите в комплекса на My Favorite Multiple with iron са:

·      Проетеза – служи за разграждане на белтъците до по-прости пептиди, както и до аминокиселини

·      Амилаза – важна е за декомпозирането на скорбялата и гликогена в тялото Ви до дизахариди и тризахариди

·      Липаза – разгражда липидите до глицерол и низши мастни киселини

My Favorite Multiple with iron използва билковия си комплекс, за да може да Ви предостави екстракти от плодове и много мощни антиоксиданти за борба със свободните радикали в тялото Ви и тяхната вреда над него. Освен това тези съставки придават на продукта възможност да стимулира Вашата имунна система. Те правят My Favorite Multiple with iron адаптоген с възможност да Ви укаже много мощно противовъзпалително действие.

Начин на употреба: 3-6 таблетки дневно, в зависимост от вашите нужди или цел, с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър