Цена: 63.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol NuHair Regrowth System for Women 30 дневен кит
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol NuHair Regrowth System for Women

NuHair Regrowth System for Women е формула, която е способна да помогне на всяка жена да предпази своята коса от косопад. Този продукт е безопасен и изключително ефективен. Тайната му се крие в неговите активни съставки. Основната причина за косопада, както и изтъняването на косата е увеличеният синтез на ДХТ. Това е лоша форма на хормона тестостерон.

За своето действие NuHair Regrowth System for Women е снабден с три компонента. Всеки един от тях е отделна стъпка или фаза със свое специфично действие и цели. Така Вашата коса може да бъде подпомогната по три различни начина, за да можете да получите максимална подкрепа. Това означава, че продуктът е снабден с различни активни съставки за всяка фаза и така може да Ви помогне да се справите с косопада и изтъняването на косата Ви.

Първата стъпка на NuHair Regrowth System for Women е насочена към възстановяването на Вашата коса. Формата е таблетна. Във всяка от тях се съдържат различни витамини. Освен това има наличие и на рибен колаген, както и комбинация от билки. Последните са селектирани много внимателно, за да могат да бъдат от полза за косата Ви. Така тя следва да бъде сгъстена изцяло по естествен начин. За тази цел продуктът стимулира фоликулиарния Ви растеж и подхранва косата Ви.

Втората фаза от действието на NuHair Regrowth System for Women е предназначена за предотвратяването на вредното действие на ДХТ. Тази стъпка е също под формата на таблетки. Активните съставки в случая са: цинк; селен; изофлавони и билки. Освен това тази фаза на NuHair Regrowth System for Women е снабдена и с мощен фитостеролен комплекс. Неговото действие е насочено към блокирането на прекомерния синтез на ДХТ. Това води до неутрализация на вредите, които той е способен да Ви причини. Така косата Ви може да бъде възстановена. Това се осъществява в посока отвътре-навън, което води до по-голяма гъстота, сила и най-вече здравина.

Последната трета стъпка на NuHair Regrowth System for Women служи за подхранване на изтънялата Ви коса. За целта формулата е под формата на серум, който е произведен посредством използването на масло от жожоба. Освен това тази стъпка на NuHair Regrowth System for Women е обогатена и с корен от репей, розмарин, коприва, кана, лайка и други важни билки. Целта на тази фаза е осигуряване на косата Ви наличие на много полезни и необходими хранителни вещества. Така Вашият скалп следва да бъде подхранен, а косата Ви трябва да бъде укрепена и да получи отново своя блясък и плътност.

Това е действието на трите фази на NuHair Regrowth System for Women. Този неповторим продукт може да Ви спести много проблеми и главоболия. Неговата формула би могла да възвърне Вашето самочувствие, като Ви предпази от косопад. Така женската красота може да бъде подпомогната.

Начин на употреба: Първата стъпка се приема по 1 таблетка два пъти на ден с храна. Втората стъпка се приема по същия начин. Третата стъпка се употребява като втриете 15- 20 капки директно в скалпа, където е нужно. За оптимални резултати, използвайте продукта всяка вечер. За най- добри резултати, използвайте продукта 3- 4 месеца.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър