Цена: 46.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT447
Наличност: В наличност
Разфасовка: 360 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Oat Bran

Oat Bran е предназначен за хората, които по една или друга причина не приемат достатъчно фибри с храната си. Специалната формула на този продукт е способна да осигури нужното количество от тях за по-добро цялостно здраве. Самите фибри са много важни. Посредством тях Вие бихте могли да постигнете един наистина здравословен хранителен режим.

Oat Bran е способен да Ви снабди с разтворими фибри. Те са известни с възможността да бъдат бързо разтворени във водна среда. Посредством тях Oat Bran би могъл да Ви помогне да намалите мазнините в тялото Ви. Също така този продукт би следвало да се погрижи за Вашия холестерол. Самите фибри действат посредством свързване с жлъчните Ви киселини. Именно там е натрупан отделения холестерол от Вашия черен дроб. Така се достига до неговото изчистване от Вашия организъм.

Ако не приемате достатъчно фибри това няма да се случи. Всъщност тогава излагате Вашия организъм на голям риск от връщане на лошия холестерол обратно във Вашата кръв. Последиците от това могат да бъдат силно нездравословни и са свързани главно с нанасяне на вреди над Вашите артерии, а в последствие на сърцето Ви. Oat Bran от своя страна е способен да Ви помогне да избегнете всичко това.

Основната съставка на продукта са овесените трици. Те снабдяват Oat Bran с богато наличие на разтворими фибри, които той може да осигури на Вашето тяло посредством приема му. Действието на продукта протича като основната му съставка премине през целия Ви храносмилателен тракт. По време на този процес овесените трици не се усвояват от Вашия организъм, но това е и тяхната цел. Водоразтворимостта им позволява на Oat Bran да достигне до тънките Ви черва, като триците му са набъбнали от приетата вода.

По време на своето движение те са могли да усвоят полезните вещества от приетата храна и същевременно спомагат за изхвърлянето на вредните такива. Oat Bran разчита на своята основна съставка, за да може да Ви предостави и намаление на Вашия апетит, както и на телесното Ви тегло. Този продукт също така е способен да предпази Вашата сърдечно-съдова система.

Подкрепата на Oat Bran за Вашето храносмилане е наистина голяма. Посредством този продукт Вие можете да регулирате кръвната Ви захар и да редуцирате наличието на вреден холестерол във Вашия организъм. Според някои учени овесените трици в Oat Bran са способни да намалят риска от рак на дебелото черво.

Начин на употреба: 6 таблетки веднъж дневно с храна. Oat Bran трябва да бъде приеман с около 200- 250 милилитра вода

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър