Цена: 36.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT448
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Ocusense

Ocusense е много мощен продукт, който има за цел да Ви помогне да предпазите Вашите очи. Неговата формула съдържа лутеин, екстракт от моркови, витамини и минерали, както и екстракт от боровинка. Тези активни съставки са важни за поддържане на Вашето зрение, както и за указване на една стабилна грижа за очите Ви. Самият продукт може да попречи на свободните радикали да навредят на тези Важни органи. Той следва да предпази очите Ви и от други потенциални вреди.

Първата активна съставка във формулата на Ocusense е лутеинът. Това е каротеноид, който е част от много плодове и зеленчуци. Проведените изследвания над него показват, че това вещество е способно да подобри Вашето зрение и същевременно да предпази Вашите очи от различни вреди. Основно защитното действие на Ocusense, получено от тази съставка, се състои в предотвратяване на вредата от ултравиолетовите лъчи.

Тази съставка е способна и да се бори със свободните радикали в тялото Ви. Така Ocusense получава възможност да редуцира тяхната Вреда и същевременно да укрепи Вашата имунна система. Втората съставка в този продукт е естествен носител на витамин C. Екстрактът от моркови снабдява Ocusense и с възможност да Ви предостави и бета-каротин, както и фолиева киселина, желязо, калций, магнезий, фосфор и витамини от група B. Това е и много мощен антиоксидант.

Ocusense разчита на витаминния и минералния си състав, за да може да Ви снабди с витамините: A, C и E. Първият от тях е спечелил славата си като поддръжник на човешкото зрение. Това е станало ясно от клиничните тестове над него. Действието на витамин A е свързано не само с подкрепа за Вашите очи, но и с възможност за: стимулиране на имунната Ви система; насърчаване на растежа Ви; подсилване на функционалността на белите Ви кръвни клетки и други.

Витамин C е мощен антиоксидант и имуностимулатор. Посредством него Ocusense е способен да подсили Вашата имунна система и така да Ви помогне да избегнете редица болести и инфекции. Посредством тази съставка продуктът може да Ви е от полза при по-доброто усвояване на желязото в организма Ви и също така да подпомогне изграждането на Вашите зъби, кости и тъкани.

Витамин Е предоставя на Ocusense възможност да премахне оксидативния Ви стрес. Освен това тази съставка е много важна за човешката кожа, защото се счита, че тя може да я предпази от вредата на ултравиолетовата светлина. Екстрактът от боровинка позволява на Ocusense да осигури на организма Ви ефикасна антиоксидантна подкрепа, както и фибри, витамини A и C. Изследванията посочват, че тази съставка е способна да подпомогне зрението Ви, както и да асистира на сърцето Ви посредством подкрепа за кръвоносната Ви система. Освен това чрез нея Ocusense може да Ви помогне да понижите Вашето кръвно налягане.

Начин на употреба: 2 капсули, веднъж дневно, за предпочитане с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър