Цена: 27.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT455
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Omega 3-6-9 Complex

Omega 3-6-9 Complex е една качествена хранителна добавка, която би могла да предостави на Вашето тяло наличие на важните и изключително незаменими омега мастни киселини. По-конкретно това са омега-3, омега-6 и омега-9. Всички те са ненаситени и така са способни да Ви предоставят един здравословен хранителен режим. 

Omega 3-6-9 Complex Ви снабдява с тези киселини, защото организмът Ви се нужда от тях, а същевременно не е способен да ги синтезира сам за себе си. Дефицитът от тях би могъл да предизвика изключително неприятни ефекти. Всички те могат да бъдат крайно нездравословни. Например нивата на Вашите хормони могат да намалеят, а холестеролът Ви да се увеличи.

Omega 3-6-9 Complex следва да Ви помогне да избегнете това. Същевременно формулата на продукта е предназначена да подкрепи и сърдечно-съдовата Ви система. Така можете да получите доверен помощник в спазване на здравословния Ви хранителен режим. Omega 3-6-9 Complex е носител и на комбинация от две важни мастни киселини. Те са ейкозапентаеновата и докозахексаеновата.

Първата от тях снабдява Omega 3-6-9 Complex с възможността да Ви помогне да увеличите функционалността на мозъка Ви, както и на Вашата централна нервна система. Това се постига посредством указване на защитна реакция над миелина. Това е обвивката, която предпазва Вашите нервни клетки. Когато тази киселина навлезе в кръвта Ви тя може да се свърже с наличните свободни триглицериди и така да предизвика тяхното неутрализиране.

Това от своя страна е свързано с възможността на Omega 3-6-9 Complex да подпомогне и подобри кръвната Ви циркулация. Втората киселина (докозахексаеновата) е спечелила одобрението на учените, защото тя би могла да подпомогне мозъка Ви. Това се дължи на факта, че тя съставя около 20% от неговото сиво вещество. Същевременно наличието ѝ в общото съдържание на мазнини в него е почти 97%. Посредством тази съставка Omega 3-6-9 Complex би могъл да помогне на майките да кърмят своите новородени с по-качествена кърма.

Това е важно за постигане на нормално умствено развитие за детето. Omega 3-6-9 Complex същевременно указва подкрепа за сърдечно-съдовата и нервната система. Този продукт е би могъл да е необходим за цялостното Ви здраве.

Начин на употреба: 1 драже два пъти дневно

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър