Цена: 27.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT401
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Omega-3 Fish Oil

Рибеното масло отдавна е обект на изследвания от страна на редица учени. През годините е станало ясно, че ползите от това вещество са наистина много. Към тях спада грижата за човешката сърдечно-съдова система, както и възможността за регулация на настроението. Това вещество също така може да подобри състоянието на ставите, както и функционалността на мозъка. Поради тази причина то е основната съставка на качествената хранителна добавка Omega-3 Fish Oil.

Така този продукт Ви предоставя едно естествено съдържание, което може да повлияе изключително благоприятно над Вашия организъм. Учените са убедени, че рибеното масло в Omega-3 Fish Oil е способно да предотврати появата на редица болести. Основно този продукт би могъл да регулира холестерола Ви и така да ви предпази от увеличено количество от лошия му вариант.

Това е свързано с подкрепа за сърдечно-съдовата Ви система, защото така се избягват плаки и кръвни съсиреци. По този начин Omega-3 Fish Oil би могъл да Ви предпази от инфаркт или инсулт. Ако изпитвате болка в ставите Ви този продукт може да Ви е от полза, защото неговата основна съставка следва да действа при артрит, като облекчава възпалението.

Вашата мозъчна дейност би могла да бъде подпомогната посредством приема на Omega-3 Fish Oil. Също така се счита, че този артикул има антиканцерогенно действие. Учените предполагат, че посредством него Вие можете да преодолеете редица депресивни състояния, както и други биполярни разтройства. В Omega-3 Fish Oil има наличие на EPA и DHA. Това са две важни мастни киселини с конкретни полезни свойства.

EPA може да предпази обвивката на Вашите нервни клетки и да подпомогне функциите на нервната и мозъчната Ви системи. Също така тази съставка следва да неутрализира свободните триглицериди в кръвта Ви. DHA от своя страна е важна за мозъка Ви, защото наличието ѝ в него е голямо. Счита се, че майките могат да осигурят на бебетата си нормално мозъчно развитие, защото тази киселина подпомага кърмата и я прави по-качествена и полезна.

Чистотата на Omega-3 Fish Oil е наистина голяма. Същото може да се каже и за безукорното качество на този натурален продукт. В неговата формула няма да откриете наличие на вредни съставки. Omega-3 Fish Oil е способен да подкрепи цялостното Ви здраве.

Начин на употреба: 1 мека капсула два пъти дневно, заедно с храна. При затруднение с поглъщането на капсулите, бихте могли да ги отворите и да изсипете съдържанието им в напитка или храна по Ваш избор.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър