Цена: 31.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT363
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Probiotic Acidophilius Bio Beads

Probiotic Acidophilius Bio Beads е продукт, който може да Ви помогне да подкрепите Вашето здраве. Формулата му представлява естествен пробиотик, който следва да подкрепи Вашата храносмилателна система. Така можете да подпомогнете Вашето общо здравословно състояние. Формата на този продукт е под формата на лесни за прием топчета.

Процесът на храносмилане е сложна дейност. Вие притежавате около над 400 вида бактерии в този тракт. Според учените голяма част от тях са полезни, докато други могат да навредят на Вашето здраве. Посредством приема на пробиотици Вие можете да увеличите количеството от полезните бактерии в стомашно-чревния Ви тракт. Точно това е целта на Probiotic Acidophilius Bio Beads.

По този начин Вие осъществявате бактериен баланс за Вашето тяло. Биологичната стойност, която Probiotic Acidophilius Bio Beads може да Ви осигури, е изключително висока. Освен това хранителните добавки, които са пробиотици, се разграждат по-лесно във Вашия организъм. Това е важно за по-доброто усвояване на важните витамини и минерали, които се съдържат в тях. Точно по този начин действа и Probiotic Acidophilius Bio Beads.

Продуктът освен това е с възможност да Ви осигури антимикробен ефект. Probiotic Acidophilius Bio Beads следва да подтисне растежа на патогенната Ви чревна микрофлора. Също така червата Ви могат да получат по-добра регулация, посредством приема на този продукт. Освен това той би могъл да Ви е от изключително голяма помощ в случай на запек.

В случай, че приемате антиобиотъчни лекарствени средства, то тогава Probiotic Acidophilius Bio Beads може да Ви е от полза за избягване на диарии. Аналогичен следва да е ефектът на този продукт и при наличие на стрес. Вашият чревен имунитет може да бъде подобрен, а също така и да получите подкрепа за Вашата имунна система. Посредсвом Probiotic Acidophilius Bio Beads Вие бихте могли да неутрализирате токсините в тялото Ви.

Probiotic Acidophilius Bio Beads също така може да понижи нивата на холестерола в тялото Ви. Продуктът се състои от три биофази. Тази добавка може да Ви бъде от изключително голяма полза.

NAT363

Начин на употреба: 1 топче на ден.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър