Цена: 33.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT458
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Prostal Excell

Prostal Excell е един много важен продукт за всеки мъж. Формулата му е създадена специално, за да може да Ви осигури конкретни съставки, които да подпомогнат и подобрят здравето на Вашата простата. Освен това този продукт е в състояние да Ви помогне да получите едно наистина нормално уриниране. Действието на Prostal Excell е насочено не само към подобряване, но и към поддържане на вече постигнатите резултати.

Този артикул съдържа в себе си: сао палмето; африкански пигеум; бета ситостерол; селен и витамин E. Първата от тези съставки позволява на Prostal Excell да Ви помогне да намалите риска от увеличаване на простата Ви. Това вещество може да Ви снабди с важни ненаситени и незаменими мастни киселини и стероли. Посредством него Вие следва да възпрепятствате синтеза на ДХТ, както и да го изхвърлите.

Втората съставка е полезна при доброкачествена простатна хиперплазия, както и простатит. Тя също може да възпрепятства уголемяването на простата Ви, както и да намали нейното възпаление. Това се дължи на съставките, които са част от нея. По този начин Prostal Excell увеличава своята ефективност, за да може да Ви предостави по-добра подкрепа за Вашата простата.

Продуктът разчита на бета ситостеролът в него, за да може да Ви предостави възможност за профилактична дейност на простата. Посредством тази съставка Prostal Excell може да стопира усвояването на вредния холестерол, както и да подсили Вашия имунитет. Според проведените изследвания тази активна съставка е в състояние и да нормализира кръвната Ви захар, както и да Ви помогне да овладеете възпалителните процеси.

Селенът позволява на Prostal Excell да Ви предостави едно мощно антиоксидантно действие за борба със свободните радикали в тялото Ви. Също така тази съставка е важна и за Вашата имунна система. Според учените високите нива от това вещество могат да занижат драстично риска от рак на простата Ви. Витамин E снабдява Prostal Excell с възможност да възстанови увредената Ви ДНК, както и да подкрепи отново Вашата имунна система.

Възможно е този витамин да намали рисковете от различни проблеми с простата до 32%. Полезен е и при някои сърдечно-съдови заболявания, както и при остеоартрит. Също така Prostal Excell разчита на него, за да подкрепи и Вашето зрение.

Начин на употреба: 2 таблетки на ден. За най- добри резултати приемайте 1 таблетка сутринта и 1 вечер с храна в продължение на минимум 30 дни.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър