Цена: 32.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT378
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Pure CitriMax

Pure CitriMax е продукт, който може да Ви помогне да изгорите Вашите ненужни телесни мазнини по един наистина естествен и полезен начин. Неговата формула е специално проектирана, за да може да Ви предостави възможност за успешно редуциране на Вашия апетит, както и за по-голямо производство на гликоген. Вашето тегло може да бъде намалено, при това без наличието на стимуланти.

Съставките на Pure CitriMax са: гарциния камбоджа; хидроксилимонена киселина и калций. Първата от тях е важна за снабдяване с втората съставка. Така Pure CitriMax получава възможност да подтисне производството на АТФ-цитрат лиазата. Така въглехидратите Ви не би следвало да се превръщат в мазнини. Посредством този продукт Вие бихте могли да стимулирате обмяната на веществата в тялото Ви.

Самите мазнини следва да бъдат изгорени. Pure CitriMax може да постигне това по ефикасен начин и същевременно да намали наличието им в тялото Ви. Същевременно Вашите белтъчини следва да бъдат предпазени, защото формулата на продукта му позволява да изгаря мазнини по избирателен начин. Първата съставка е важна за подтискане на Вашия глад.

Тя създава усещане за ситост и така Ви позволява да контролирате храната, която приемате. Това е важно за редуцирането на Вашето тегло по един наистина естествен начин. Pure CitriMax не следва да стимулира централната Ви нервна система. Посредством този продукт Вие бихте могли да използвате наличните в тялото Ви мазнини за производство на енергия.

Действието на Pure CitriMax е свързано и с регулация над холестерола Ви. Тя се състои в намаляването на лошия му вариант. Това е важно за предпазване на Вашата сърдечно-съдова система в здравословно състояние. Също така този продукт има възможност да се погрижи и за кръвното Ви налягане, като го поддържа в нормални и здравословни граници.

Pure CitriMax е способен и да подпомогне косата, ноктите и кожата Ви. Това се дължи на калция в него. Същевременно е възможно да се увеличи Вашата издръжливост. Този продукт би могъл да е Вашето естествено средство за ефективно отслабване.

NAT378

Начин на употреба: 1 капсула три пъти дневно, около 30-60 преди хранене.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър