Цена: 46.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT459
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Pycnogenol

Pycnogenol е продукт, който има много големи антиоксидантни способности. Посредством този продукт Вие бихте могли да стимулирате Вашата имунна система и така да увеличите устойчивостта Ви на различни инфекции, настинки и болести. Основната съставка на този артикул е екстракт от кора на морски бор. В него има наличие на пикногенол.

Посредством това вещество Pycnogenol е много богат на хранителни вещества. Също така формулата му получава и качествен комплекс от различни биологично-активни субстанции. Учените ги причисляват към биофлавоноидите. Този продукт има мощни антиоксидантни свойства. Те се дължат именно на пикногенолът в неговата формула. Така действието на този артикул може да бъде изключително благоприятно за Вашия организъм.

То се състои в намаляване на вредата на свободните радикали. Това са отпадни остатъци от различни метаболитни процеси, които могат да причинят силно нездравословен ефект над Вашето здраве. Същевременно Pycnogenol е в състояние да подпомогне Вашето сърце. Това означава, че посредством приема на този продукт Вие бихте могли да се предпазите от различни сърдечно-съдови заболявания.

Проведените изследвания над основната му съставка показват, че тя е изключително мощен антиоксидант. Сравнена с витамин E тя е поне 50 пъти по-силна. Спрямо витамин C предимството на Pycnogenol е над 20 пъти по-голямо. Учените са убедени, че този продукт би могъл да Ви е от полза и при диабетна ретинопатия и някои възпалителни процеси.

Pycnogenol е в състояние да блокира производството на азотен оксид. Това е един от най-големите свободни радикали, които са познати на науката. Произвежда се в белия Ви дроб и е способен да причини голям брой патологични състояния. Чрез приема на този продукт бихте могли да се предпазите от тях. Освен това Pycnogenol следва да увеличи Вашата физическа активност, както и да подпомогне кръвоносната Ви система.

Също така този продукт би могъл да подпомогне и зрението Ви, както и да подсили Вашата памет. Pycnogenol е способен и да намали риска от алергии, както и да подейства благоприятно против ежедневния стрес, на който сте изложени.

Начин на употреба: 1 капсула дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър