Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT460
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Quercetin

Quercetin е един наистина мощен антиоксидант. Неговата основна съставка е кверцетин. За по-голяма ефективност формулата на този продукт е обогатен с комплекс от цитрусови биофлавоноиди и витамин C. Посредством антиоксидантното си действие този артикул следва да Ви помогне да поддържате своето здравословно състояние в оптимален вид.

Quercetin съдържа витамин C, защото това е един силен антиоксидант. Същевременно той е способен да подпомогне Вашата имунна система и така да увеличи нейната ефективност против вируси, настинки, болести и инфекции. Това означава, че Вашето здраве би могло да бъде предпазено по естествен начин. Наличието на този витамин в продукта е свързано и с подкрепа за Вашите бели кръвни телца.

Също така Quercetin разчита на него, за да може да Ви подпомогне при заздравяването на рани, както и да стимулира еластичността на Вашата кожа. При синтеза на стресови хормони във Вашия организъм е необходимо да има достатъчно количество витамин C. Така Quercetin е способен да подпомогне и тази дейност. Посредством тази съставка Вие можете да получите подкрепа и за костите, зъбите и тъканите Ви.

Този продукт би могъл да подсили организма Ви посредством помощ при високо кръвно налягане, както и при атеросклероза. Това също се дължи на наличието на витамин C. Цитрусовите биофлавоноиди от своя страна предоставят на Quercetin възможност да засили още повече Вашата имунна система. Комплексът в неговата формула е подбран от лимон, портокал, грейпфрут, както и от мандарина.

Учените са убедени, че по този начин Quercetin следва да Ви предпази от вирусни и бактериални инфекции. Същевременно наличието на този комплекс следва да подпомогне енергийния Ви запас, посредством увеличаването му, като по този начин Вашата жизненост би могла да се повиши. Също така веществата в него са много мощни антиоксиданти.

Самият кверцетин също се причислява към биофлавоноидите. Той придава на Quercetin допълнителни антиоксидантни свойства. Проведените изследвания над тази съставка показват, че тя би могла да намали стреса Ви. Някои учени считат, че кверцетинът е способен да Ви осигури и антиканцерогенно действие. Вашата жизненост следва да бъде подкрепена, а освен това Вие бихте могли да получите и противоалергично въздействие.

Начин на употреба: 2 капсули веднъж дневно, заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър