Цена: 22.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Resveratrol Diet 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Resveratrol Diet

Resveratrol Diet има силна формула, която може да Ви бъде от изключително голяма помощ при изгарянето на излишните мазнини. Действието на продукта е насочено и към предпазването на тялото Ви от вредата на свободните радикали в него. Това се дължи на антиоксидантните свойства на този артикул. По този начин организма Ви може да бъде предпазен от редица заболявания.

Resveratrol Diet съдържа хром, зелен чай и ресвератрол. Формулата на продукта е обогатена и с кофеинов активиращ комплекс, посредством който мазнините могат да бъдат изгорени по-лесно. Основната съставка е именно ресвератролът. Благодарение на него Resveratrol Diet е способен да Ви осигури ефективна антиоксидантна защита, както и имуностимулиращ ефект.

Някои учените твърдят, че това вещество притежава и антиканцерогенни свойства. Resveratrol Diet разчита на него и за да придобие способността да намали естествения процес на стареене. Този продукт също така може да подпомогне производството на нови клетки в тялото Ви, както и да подкрепи тяхната функционалност. Формулата му може да е ефективна и против мускулна умора и същевременно да помогне за по-бързо и качествено мускулно възстановяване след тежка тренировка.

Хромът в Resveratrol Diet е полезен против физическо натоварване. Това вещество може да подпомогне транспортирането на глюкозата вътре в клетките Ви. Освен това Resveratrol Diet разчита на него, за да може да засили ефективността на инсулина Ви. Също така тази съставка спомага за по-добро кръвообращение. Resveratrol Diet я използва и за да регулира кръвната Ви захар.

Зеленият чай в този продукт е ободряваща съставка. Освен това тя снабдява Resveratrol Diet с възможност да стимулира синтеза на хормона норадреналин. По този начин продуктът следва да увеличи изгарянето на калории в организма Ви. Освен това тази съставка е и много мощен антиоксидант. Кофеиновият комплекс в Resveratrol Diet разчита на съвместното действие със зеления чай, за да може да поддържа термогенезата Ви.

Това означава, че тялото Ви стартира един процес, свързан с отделяне на определено количество топлина. Това предизвиква изгаряне на ненужните мазнини и в последствие до загуба на килограми. Всичко това се дължи на активните съставки на Resveratrol Diet.

Начин на употреба: 2 капсули един път дневно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър