Цена: 60.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula

Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula е един много ефикасен продукт. Неговата цел е да подпомогне мъжката коса и така да я предпази от косопад и плешивост. Формулата на този артикул представлява комбинация от билкови екстракти от Shou Wu и сао палмето. Основната задача на този продукт е да стопира лошата форма на тестостерона, а именно ДХТ.

Учените са убедени, че по този начин вероятността от косопад и плешивост, както и потенциални проблеми с простата биха могли да бъдат преустановени. Мъжете над 50 години започват да изпитват проблемите, причинени от прекомерното наличие на ДХТ. Според проучванията все повече представители на силния пол на възраст над 35 години са изложени на риск от косопад и плешивост. Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula е предназначен да Ви предпази от това.

Първата съставка в този продукт е една билка, която векове наред е използвана от китайската традиционна медицина. В днешно време учените са провели редица изследвания над нейното действие и така се счита, че тя може да е много ефективна при спирането на косопада. Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula разчита на нея, за да може да подхрани Вашия скалп, както и да заздрави самите Ви косми.

Тази съставка би могла да подпомогне и действието на черния Ви дроб, както и на бъбреците Ви. Освен това Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula разчита на нея, за да може да подобри Вашето кръвообращение. Това е важно за снабдяването на скалпа Ви с повече кръв и хранителни вещества. Така Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula има възможност да попречи на косопада и същевременно да подхрани Вашата коса.

Сао палмето позволява на този продукт да намали активността на ензима 5-алфа редуктаза. Така Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula може да предотврати трансформирането на тестостерона Ви в ДХТ. По този начин способността на самия продукт да се бори против косопада и плешивостта се увеличава допълнително. Тази съставка би могла да е полезна и за Вашата простата.

Shen Min Nutrients Advanced Men’s Formula е допълнително обогатен с биотин и фолиева киселина. По този начин косата Ви може да бъде тонизирана и енергизирана, сгъстена и с по-голям обем и здравина. Същевременно тези съставки са полезни за здравето и красотата на Вашата кожа и нокти и също така по този начин би следвало да се подобри синтеза на нуклеиновите киселини в тялото Ви, както и усвояването на желязото.

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно, заедно с храна. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър