Цена: 49.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Shen Min Nutrients Advanced Women’s 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Shen Min Nutrients Advanced Women’s

Shen Min Nutrients Advanced Women’s е продукт, който следва да се погрижи за здравето, силата и красотата на женската коса по един изцяло естествен начин. Неговата уникална формула съдържа китайската билка Shou Wu и сао палмето. Отделно този продукт е обогатен с биотин и фолиева киселина. Действието му е предназначено да подпомогне косата Ви и да я предпази.

Shen Min Nutrients Advanced Women’s използва своята първа съставка, за да може да възпре образуването на ДХТ, което се счита за лошата форма на хормона тестостерон. Също така тя помага на продукта да се погрижи за Вашите вътрешни органи. Китайската медицина счита, че има директна връзка между здравословното състояние на косата и това на бъбреците и черния Ви дроб.

Поради тази причина действието е акцентирано именно на тези органи. Освен това тази съставка би могла да подобри Вашето кръвообращение. По този начин Shen Min Nutrients Advanced Women’s получава уникалната възможност да подхрани Вашия скалп и да увеличи достъпа на кръв и полезни хранителни вещества до него.

Този продукт използва втората си съставка, за да може да Ви предложи още един начин да редуцирате трансформацията на тестостерон в ДХТ. Сао палмето позволява на Shen Min Nutrients Advanced Women’s да намали активността на 5-алфа редуктазата. Това е един ензим в тялото Ви, който е главният виновник за по-голямото наличие на ДХТ и проблемите свързани с него.

Shen Min Nutrients Advanced Women’s използва тази съставка и за да може да помогне на жените, страдащи от косопад и оплешивяване. Биотинът позволява на този артикул да Ви помогне в битката за повече красота, защото се счита, че той може да помогне на кожата и ноктите Ви. Фолиевата киселина в тази формула е полезна за изграждането на червените Ви кръвни телца, както и за усвояването на желязо в организма Ви.

Също така тази съставка позволява на Shen Min Nutrients Advanced Women’s да действа за по-добър синтез на нуклеиновите Ви киселини, както и за евентуална помощ при лечение на анемия. Посредством тези две съставки Shen Min Nutrients Advanced Women’s може да енергизира и тонизира косата Ви. Формулата на продукта съдържа и биоперин и така действието и усвояването на всички съставки следва да е по-ефикасно.

Начин на употреба: 1 таблетка два пъти дневно, заедно с храна. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. За постигане на най-добри резултати този продукт трябва да се употребява в продължение на поне 3-4 месеца.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър