Цена: 50.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol SkevenZ Vedic Mantra 30 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol SkevenZ Vedic Mantra

SkevenZ Vedic Mantra е продукт, който съдържа в себе си едни от най-мощните антиоксиданти, които науката познава. Неговата неповторима формула има възможност да Ви снабди с тях по един уникален начин. Той се състои в система за контрол на самата доставка. По този начин продуктът би могъл да Ви снабдява с антиоксиданти в рамките на 12 часа и повече.

SkevenZ Vedic Mantra има наличие на акай в неговата формула. Това е едно тъмно и лилаво зрънце, което в естествен вид вирее в амазонските гори. Изследванията над него показват, че то е много мощен и изключително питателен плод. Също така тази съставка е богата на много хранителни вещества. Това е важно за действието на самия продукт.

SkevenZ Vedic Mantra съдържа и полифеноли. Това са мощни вещества, които са част от червеното вино. Учените са убедени, че те притежават неповторими антиоксидантни свойства. По този начин SkevenZ Vedic Mantra получава възможност да се бори със свободните радикали в тялото Ви. Последните са отпадни остатъци от протекли вече метаболитни процеси.

Науката е установила, че наличието им в тялото Ви може да причини големи вреди на Вашето здраве. Рискът от това нараства, особено в случай на хронично заболяване. Антиоксидантите в SkevenZ Vedic Mantra биха могли да неутрализират свободните радикали и така да Ви предпазят по естествен начин от тези силно нездравословни последици.

Продуктът притежава и зелен чай. Това вещество също е естествен източник на антиоксиданти. По-конкретно SkevenZ Vedic Mantra Ви позволява да снабдите Вашето тяло с един много мощен техен представител и това е EGCG. Продуктът съдържа и екстракт от гроздови семена. Посредством тях SkevenZ Vedic Mantra може да Ви снабди с натурални антоцианидини. Те са важни за стимулиране на Вашето здраве и играят разнообразна роля за постигането на тази цел.

SkevenZ Vedic Mantra използва силата на нара в неговата формула, за да може да снабди Вашия организъм с една съставка, за която се твърди, че е супер храна. Посредством нея този продукт получава възможност да забави естествения процес на стареене на клетките във Вашето тяло. Освен това SkevenZ Vedic Mantra разчита и на алфа-липоева киселина. Тази съставка може да Ви помогне да произведете повече енергия за протичането на нормалните метаболитни функции на Вашия организъм. Посредством нея SkevenZ Vedic Mantra може да засили действието на останалите антиоксиданти в неговата формула.

Начин на употреба: 1 таблетка на ден заедно с храна.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър