Цена: 29.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT462
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Skin Hair Nails

 Skin Hair Nails е продукт, който може да се погрижи за здравето на Вашата коса, нокти, кожа, както и за цялостното здравословно състояние на организма Ви. Продуктът съдържа в себе си витамините A, E, C, D, B1, B2, B6, B12, биотин и цистеин. По този начин формулата му следва да предотврати вредното влияние на забързаното ежедневие, стреса и различните проблеми.

 Skin Hair Nails е снабдена с изключително мощно антиоксидантно действие. Нейните съставки могат да предпазят Вашата коса, кожа и нокти и същевременно да ги поддържат в перфектен и здрав външен вид. Комбинацията от важните витамини, минерали и хранителни вещества осигуряват на този продукт една ефикасна възможност да Ви осигури максимална грижа и антиоксидантна мощ.

 Skin Hair Nails използва витамин A, за да може да подкрепи Вашето зрение. Също така тази съставка би могла да подсили Вашата имунна система, както и да насърчи растежа Ви. Учените са убедени, че тя е свързана с функцията на белите кръвни телца и нейното подобряване. Освен това този витамин може да стимулира клетъчния Ви растеж. Витамин E е важен за кожата, защото може да я предпази от вредните ултравиолетови лъчи.

 Тази съставка позволява на Skin Hair Nails да премахне Вашия оксидативен стрес. Витамин C е важен за подсилването на Вашата имунна система. Така Вашият организъм може да стане по-устойчив на вируси и други болести. Витамин D позволява на Skin Hair Nails да Ви помогне да използвате и усвоите по-добре калция и фосфора. Също така тази съставка регулира обмяната им и също така е важна за имунната система.

 Витамин B1 е необходим е за функционирането на нервната и мускулната Ви системи. Може да подобри Вашите умствените способности. Skin Hair Nails използва витамин B2, за да подпомогне синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините в тялото Ви. Наличието на витамин B6 е важно за трансформацията на аминокиселините, изграждането на антителата и червените кръвни телца.

 Благодарение на витамин B12 Skin Hair Nails може да подкрепи метаболизма на мастните киселини и въглехидратите. Освен това тази съставка е важна за синтеза на белтъците и за изграждането на еретроцитите Ви. Биотинът е необходим за повече красота. Skin Hair Nails го използва, за да повиши енергийните нива на организма Ви, а от там и на Вашата коса. Посредством цистеина, този продукт Ви снабдява с мощен антиоксидант, който може да изчисти токсините от тялото Ви. Посредством него имунната Ви система може да бъде подкрепена допълнително, а Вашите тъкани – заздравени. Това вещество е полезно и против косопад и може да подхрани Вашата коса, кожа и нокти.

 Начин на употреба: 2 капсули дневно

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър