Цена: 17.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT463
Наличност: В наличност
Разфасовка: 20 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Sleep ‘N’ Restore

Sleep ‘N’ Restore е продукт, който може да Ви помогне да подобрите Вашия нощен сън. По този начин Вашето здраве следва да бъде подпомогнато, защото почивката на тялото Ви докато спите нощем е от изключително голямо значение за доброто Ви здравословно състояние. Нарушенията в съня могат да бъдат причинени от стрес, физическо натоварване, напрежение и други фактори.

Sleep ‘N’ Restore е предназначен да Ви помогне да избегнете всички неприятни последици, причинени от липсата на нормален и здрав нощен сън. Формулата му комбинира в себе си мелатонин, валериан и различни антиоксиданти. По този начин Вие бихте могли да спите спокойно нощем, а Вашата имунна система следва да получи стабилна подкрепа.

Освен това действието на Sleep ‘N’ Restore е предназначено и да Ви предпази от вредата на свободните радикали в тялото Ви, както и да стимулира възстановяването на Вашия организъм. Първата съставка в този продукт е мелатонин. Посредством нея Sleep ‘N’ Restore може да регулира цикличните ритми на Вашето тяло. Това е хормон, който се синтезира в естествен вид в организма Ви и е наличен само нощем. При определени обстоятелства синтезата му се нарушава, но Sleep ‘N’ Restore е способен да Ви помогне.

Мелатонинът понижава телесната Ви температура и намалява нуждата от енергия на Вашето тяло. Така Вие можете да се отпуснете и да заспите спокойно и дълбоко. Сутрин количествата от този хормон намаляват, а Вие следва да се чувствате по-бодри и отпочинали. Докато спите Sleep ‘N’ Restore използва тази съставка, за да може да повиши регенерацията на неактивните Ви клетки в момента.

Валерианът в този продукт е под формата на екстракт. Особено е ефективен при тежки форми на безсъние и също така може да Ви помогне да преодолеете стреса и безпокойството. Така Sleep ‘N’ Restore може да Ви осигури качествен и дълбок сън, важен за по-доброто възстановяване на Вашето тяло. Във формулата на продукта има и наличие на екстракт от гроздови семена.

Тази съставка е важна за снабдяване на организма Ви с антиоксиданти. Посредством нея Sleep ‘N’ Restore е богат на флавоноиди, които могат да се борят с действието на свободните радикали, което може да бъде особено вредно най-вече при наличие на хронично заболяване.

NAT463

Начин на употреба: 1 таблетка преди сън

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър