Цена: 43.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT464
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Slenderite

Slenderite е продукт, който може да се определи като естествено-създаден фет бърнър. Казано по друг начин формулата му е предназначена да Ви помогне да премахнете ненужните мазнини от Вашето тяло и така да се освободите от допълнителните телесни килограми. В този продукт са комбинирани различни съставки, които му позволяват да: подпомогне обмена на веществата; повиши метаболизма Ви; изгори мазнините и така да Ви предостави енергия.

Slenderite е създаден посредством използването на важната съставка Phase 2. Тя е екстракт от бял боб и е предназначена да снабди този продукт с възможност за осъществяване на регулация над усвояването на въглехидратите, конкретно от нишестето. Така на практика храните, които го съдържат вече не би следвало да са проблем при консумирането им.

Тази съставка снабдява Slenderite със способността да подтнисне определени ензими. Тоест неговата формула следва да свърже и блокира храносмилателните Ви ензими и така да се достигне до преустановяване на тяхното действие. Основно акцентът пада над алфа-амилазата. Това е ензимът, заради който въглехидратите се декомпозират до глюкоза.

По този начин Slenderite може да бъде много подходящ за диабетиците, както и за всички потребители, които желаят да намалят своето телесно тегло. Причината за това е свързана с възможността да получите един хранителен режим с ниско съдържание на въглехидрати.  Slenderite съдържа и 5-HTP. Тази съставка е важна, защото тя се преобразува в серотонин.

Това вещество е известно още като хормон на щастието. По този начин Slenderite има възможност да подобри Вашето настроение  и да Ви е от помощ при преодоляването на депресивни състояния от всякакъв вид. Освен това този продукт би могъл да действа и при ниско самочувствие. Същевременно Вашето либидо е в състояние да бъде подкрепено от неговото действие.

Slenderite използва силата на зеления чай, за да Ви предостави мощен антиоксидант за борба със свободните радикали. Освен това тази съставка следва да стимулира синтезирането на хормона норадреналин и така да Ви съдейства за по-бързото и по-качествено изгаряне на излишните мазнини. Този продукт също така е снабден и с кофеин. Той помага на Slenderite да разгради мазнините и да ги премахне от мастните Ви клетки. Същевременно така се достига до стимулиране на синтезирането на липазата. Това е ензим, който свива мастните Ви клетки.

Начин на употреба: 2 таблетки два пъти дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър