Цена: 25.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT468
Наличност: В наличност
Разфасовка: 20 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Stress & Anxiety

Stress & Anxiety е продукт, чието действие е важно за по-бързото преодоляване на стреса и напрежението във Вашето ежедневие. Продуктът е способен да действа денем и нощем. Съответно неговата формула е разделена на две – една за през деня и една за през нощта. Така Вие можете да получите един спокоен живот и да преодолеете по-лесно проблемите Ви.

Stress & Anxiety използва своята дневна формула, за да може да намали Вашия стрес. Учените са убедени, че активните съставки в нея са способни да постигнат този ефект бързо и лесно. Освен това те са изцяло в състояние да поддържат Вашето спокойствие. По-конкретно тези съставки са: микс от витамините от група B и 5-HTP. Селекцията им е подбрана много внимателно.

По този начин дневната формула на Stress & Anxiety е способна освен вече споменатото и да Ви помогне да увеличите Вашия фокус. Също така активните ѝ съставки следва да Ви предоставят възможност за постигане на позитивно мислене и нагласа. Важен момент в действието на тази формула е влиянието, което тя указва над Вашето настроение, като Ви помага да го запазите в добър вид.

Нощната формула на Stress & Anxiety е снабдена с мелатонин. Това е хормон, който може да се синтезира в тялото Ви, но при прекомерно наличие на стрес този процес може да бъде нарушен. Последиците от това са силно нездравословни. Нощно време мелатонинът действа като Ви успокоява и Ви позволява да спите спокойно, а денем изчезва, което води до постигане на бодрина. Продуктът следва да Ви помогне при синтезирането му.

Stress & Anxiety включва в нощната си формула и валериан, който е известен с успокояващия си ефект. Така действието на продукта е естествено, защото тази съставка е билка. Освен нея тази формула включва и други такива. Също така Stress & Anxiety разчита на глутамин и калций. Първата от тези съставки е важна аминокиселина, благодарение на която мускулите Ви могат да се възстановят и отпочинат по-бързо, а имунната и стомашно-чревната Ви системи могат да бъдат подпомогнати.

Калцият е важен за Вашите кости и стави, както и за редица други здравословни ползи. Дневната и нощната формули на Stress & Anxiety са разделени в различни таблетки. Това Ви позволява да получите максимална подкрепа от употребата на този продукт.

Начин на употреба: Дневната формула се приема по 1 или 2 таблетки на ден с храна, а нощната – 1 таблетка непосредствено преди лягане нощем. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър