Цена: 54.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT470
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Tonalin CLA

Tonalin CLA е продукт, който може да увеличи обмена на веществата в тялото Ви. Също така неговата формула е предназначена да подтисне усвояването на мазнините от организма Ви, което от своя страна е важен фактор за тяхното по-качествено изгаряне. Така Tonalin CLA може да Ви помогне да отслабнете по един естествен начин и същевременно да получите подкрепа при метаболитни нарушения и наднормено тегло.

Ако желаете да получите допълнително енергия, то това е продуктът от който се нуждаете. Действието на Tonalin CLA е свързано с избягване на йо-йо ефекта. Посредством тази хранителна добавка Вие бихте могли да понижите нивата на холестерола в тялото Ви и също така да регулирате Вашата кръвна захар. Енергията, която можете да получите от този продукт е свързана с изгарянето на телесните Ви мазнини.

Основната съставка на Tonalin CLA е конюгираната линолова киселина. Тя се извлича от шафраново масло. Природната ѝ функционалност е свързана с подпомагане на отслабването Ви. Посредством тази съставка Tonalin CLA може да изгори ефикасно мазнините Ви и така да намали Вашето телесно тегло. Самото вещество следва да подтисне усвояването им и това да е независимо от количеството на приетата от Вас храна.

Посредством тази съставка Tonalin CLA може да засили значително Вашия метаболизъм. Така мазнините Ви могат да бъдат изгорени по-лесно. Учените са убедени, че това е възможно да се случва дори, когато спите и тялото Ви е в покой. Самата киселина би могла да укаже и стабилна подкрепа за Вашите мускули. Тя се състои в анти-катаболно действие, което може да ги предпази от разпадане, породено от прекомерно натоварване.

Не на последно място Tonalin CLA използва тази съставка, за да Ви предостави ефикасно антиоксидантно действие. Така този продукт получава възможност да се бори със свободните радикали. Те са отпадни елементи от метаболитни процеси и биха могли да причинят невероятно големи щети над Вашето здраве. Този продукт е способен да Ви предпази от това.

Tonalin CLA следва да подобри начина на складиране на получената енергия, вследствие на изгорените мазнини. Така бихте могли да регулирате и намалите Вашите телесни мазнини, особено в ханша и талията Ви. Подобен ефект следва да се наблюдава и над Вашия корем. Tonalin CLA следва да Ви предпази от повторно натрупване на мазнини в тези области.

Начин на употреба: 1 капсула три пъти дневно, заедно с храна. Не приемайте повече от 1 капсула наведнъж.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър