Цена: 36.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT471
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Tropical Thin

Tropical Thin е предназначен да Ви помогне да изгорите подкожните мазнини лесно и безопасно. За тази цел в неговата формула са включени тествани и утвърдени съставки, чийто произход е тропичен. Така този продукт подхожда иновативно към борбата със затлъстяването. Съставките в него могат да засилят обмена на веществата в тялото Ви, както и да изгорят Вашите излишни подкожни мазнини.

Tropical Thin е в състояние да регулира функциите на Вашата щитовидна жлеза, както и да наложи един стабилен воден баланс за организма Ви. Не на последно място активните съставки в този артикул имат възможността да се борят със свободните радикали в тялото Ви. Така тези отпадни продукти от протекли вече различни метаболитни процеси не би следвало да причинят вреда за организма Ви.

Tropical Thin набляга на използването на малиновите кетони, африканското манго, зеления чай и лютия червен пипер, за да може да стартира мощния процес по изгаряне на Вашите мазнини. За да подкрепи и стимулира Вашия метаболизъм са използвани съставките: екстракт от бял чай, безводен кофеин и екстракт от зелено кафе. Така следва да се достигне до неговото засилване и по-добра функционалност.

По този начин Tropical Thin снабдява тялото Ви с естествен прилив на енергия, която да Ви е от полза за различни цели. Същевременно се постига термогенен ефект, който би могъл да разтопи интензивно мазнините, дори на местата, където те са се натрупали най-упорито. Така Вие можете да помогнете на Вашето тяло да отслабне по един естествен начин.

Tropical Thin съдържа и кокосова вода и екстракт от личи. Тези две съставки са комбинирани с храносмилателни ензими. По този начин продуктът има възможност да осъществи регулативна дейност над действието на Вашата щитовидна жлеза. Именно тези съставки са причината за възможното стабилизиране на водата във Вашето тяло и постигането на ефективен воден баланс.

Tropical Thin е продукт, който е и много мощен антиоксидант. Освен борба със свободните радикали, той може да премахне токсините от Вашето тяло. Целта му е да Ви помогне да отслабнете и да подкрепи Вашето здраве.

Начин на употреба: 2 капсули един път дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър