Цена: 22.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: Natrol Vitamin D3 10 000 iu 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Vitamin D3 10 000 iu

Vitamin D3 10 000 iu представлява хранителна добавка, която има възможност да подкрепи Вашия организъм. Това следва да стане посредством снабдяването му с важния витамин D3. Така Вие можете да получите редица ползи от неговата употреба. Към тях спадат:

·      По-здрава костна система

·      Подкрепено здраве на Вашата простата

·      Действие за Вашите гърди и дебело черво

·      Стимулиране и засилване на Вашите естествени съпротивителни сили

·      Възможност за по-бързо покачване на мускулната Ви маса

В днешно време хората не спазват правилен хранителен режим. Поради тази причина те се лишават от важни витамини, към които спада и D3. Когато не ги приемате Вие не предоставяте възможност на тялото Ви да се бори по естествен начин с различни болести, вируси и настинки. Последиците от това могат да бъдат в ущърб на здравето Ви.

Но Vitamin D3 10 000 iu е способен да Ви помогне. Основната му съставка, а именно витамин D3, е считана за едно от възможно най-полезните за Вашия организъм вещества. Посредством него той може да бъде подхранен и така неговото общо здравословно състояние да бъде подобрено. Освен това формулата на продукта следва да Ви помогне да регулирате обмена на калций и фосфор, както и да ги усвоите по-добре.

Посредством Vitamin D3 10 000 iu Вие можете да поддържате Вашите кости и зъби в здрав вид. Посредством основната си съставка, този артикул би могъл да Ви осигури нормален клетъчен растеж, както и много по-голяма ефективност за Вашата имунна система. По този начин вирусите, настинките и редица други болести и инфекции не би следвало да са повече проблем за Вас.

Vitamin D3 10 000 iu може да Ви помогне да избегнете забавянето в калцирането на Вашите кости. Всеки, който тренира активно трябва да знае, че този продукт би могъл да подпомага превръщането на гликогена от мускулите и черния дроб в глюкозо-6-фосфат. Така Vitamin D3 10 000 iu може да увеличи енергията Ви. Посредством приема на този витамин Вие бихте могли да подпомогнете дейността на някои ензими във Вашите бъбреци.

Vitamin D3 10 000 iu е продуктът, който може да Ви помогне при профилактиката на Вашия организъм, особено при наличие на сърдечно-съдови заболявания. Освен това този артикул е важен за здравето на Вашата костна система, както и за други възможни ползи от неговата употреба.

Начин на употреба: 1 таблетка дневно с храна

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър